Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Manga Metamorphosis kertoo Messiaan todistajista

 

Leena Koski esittelee uutta sarjakuvakirjaa. Kuva: Satu Peltosaari

– Ilo sananmukaisesti yllätti, kun avasin ensimmäisen Manga Metamorphosis -laatikon. Toden totta, kuinka moni nuori yllättyykään samalla tavoin iloisesti saamastaan kirjasta, kuvaa ensitunnelmiaan Suomen Pipliaseuran myyntipäällikkö Leena Koski.

Kirjan on suomentanut nuori pappi, Outi Lievonen, joka teki tarmokkaasti työtä löytääkseen täsmälleen oikeat ilmaisut sarjakuvakirjalle.

– Kääntäessäni Metamorphosis-kirjaa iloitsin erityisesti siitä, että opetuslapset saivat Pyhän Hengen kautta voimaa ja rohkeutta lähteä levittämään sanomaa Jeesuksesta. Evankeliumi kuuluu kaikille kansoille! Outi Lievonen sanoo.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Mainio ja suosittu lahja

Kirjan kuvittaja Kozumi Shinozawa eli Kelly-san — hänkin nuori nainen — vieraili heinäkuussa 2009 Suomessa. Hän kokee aikaisemmin ilmestyneen Manga Messiaan ja nyt ilmestyneen jatko-osan, Manga Metamorphosisin, piirtämisen olevan Jumalan hänelle tarkoittama tehtävä. 

Manga Messias -kirjasta on tullut jo toinen painos, mikä osaltaan kertoo kirjojen suosiosta. 

– Kirjan suosio seurakunnissa on ollut valtaisaa, mutta yhtä lailla iloitsemme siitä, että kirja on löytänyt ostajansa myös kirjakaupoissa, Leena Koski toteaa.

Manga-kirjojen kustantaja Suomen Pipliaseura täyttää ensi vuonna jo 200 vuotta, mutta on virkeä ja nykyajassa vahvasti kiinni oleva raamattukustantaja.

 

 
Päivä artikkelibanneri 11.3.- 2024