Esirukouspalstalla voit jättää rukouspyyntöjä tai rukoilla muiden puolesta. Mikäli haluat, voit rukoiltuasi klikata “rukoiltu” -linkkiä, niin rukouspyynnön jättäjä näkee rukoilijoiden määrän. Seurakuntalainen.fi pitää oikeuden muokata ja olla julkaisematta rukouspyyntöjä. Palsta on tarkoitettu rukouspyynnöille, ei kannanotoille tai opetukselle. Emme julkaise nimiä. Maksimimerkkimäärä on 300 merkkiä.

Pyytäisin apua!

Pyytäisin omaa kotia ihanalta naapurustolta, uutta työtä ja rakkautta!

Vedenkeiju
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 10

Pyydän Jumalan johdatusta

Olen yksinäinen uskova ilman seurakuntaa ja uskovien yhteyttä. Uskossa olen ollut pitkään. Työajat ja rahatilanne on vaikuttaneet siihen että en juuri seurakuntien tilaisuuksiin eksy. Tv7, radio Dei ja Patmos radio ovat elämässäni kiinteästi. Pyydän Jumalan kokonaisvaltaista johdatusta elämääni.

yksinäinen

Seurakuntavaalit

Rakas Jeesus siunaa seurakuntavaalit. Tahdon jättää koko elämäni Sinun käsiisi, muista minua.

Kukka
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 10

Pimeyden keskellä

Herra, auta mua näistä päihderiippuvuuksista ja ongelmista eroon. Herra sinä näet minun sisäiset vaikeudet ja ne mietteet mitä ajattelen ja mihin yritän etsiä tietä ja apua. Herra sinä näet miten rikkinäinen ihminen olen, herra eheyttä minut ja päästä irti näistä kahleista, itse en siihen pysty..

Voimaton
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 106

Rukous ystävyyden puolesta

Jeesus toivon että voisit antaa minun ystävystyä yhden mukavan työkaverini kanssa. Toivon että en tulisi torjutuksi hänen puoleltaan vaan että voisimme olla ystäviä ja tehdä asioita ystävinä. Pidän tästä ihmisestä paljon. Pyydän myös helpotusta hänen elämäntilanteeseensa. Siunaa häntä! Kiitos.

Viivura

Terveys

Anna lääkäreille viisautta ja voimaa pikaisiin toimenpiteihin. Huoli on suuri. Lapseni ja lapsenlapseni vielä tarvitsevat minua. Kiitos esirukouksistanne.

Hele

Jeesus auta

Itsemurhaa aikovien puolesta että Herra Jeesus estäisi heitä tekemästä sitä ja pelastaisi heidät.

Jeesus auta
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 17

Koti

Pyydän asuntoasioihin esirukousta.

Uskova
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 19

Seesteisyyttä elämääni

Rakas Jumala, anna voimia kohdata pitkän päivän haasteet.
Anna kärsivällisyyttä. Auta minua pientä taivaltajaa.

Jatta
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 22