Esirukouspalstalla voit jättää rukouspyyntöjä tai rukoilla muiden puolesta. Mikäli haluat, voit rukoiltuasi klikata “rukoiltu” -linkkiä, niin rukouspyynnön jättäjä näkee rukoilijoiden määrän. Seurakuntalainen.fi pitää oikeuden muokata ja olla julkaisematta rukouspyyntöjä. Palsta on tarkoitettu rukouspyynnöille, ei kannanotoille tai opetukselle. Emme julkaise nimiä. Maksimimerkkimäärä on 300 merkkiä.

Pelasta

Henkilön puolesta jolla on masennusta/mielenterveydellisiä ongelmia. Alkanut harjoittaa islamin uskoa omassa elämässään, josta myös perheen juuret. Rukoillaan Pyhän Hengen kosketusta ja Jeesuksen tarttumista tämän nuoren miehen elämään. Jeesus pelasta, auta, paranna.ilmesty Jeesus koko suvulle vapahtajana.

huolestunut ystävä

Mitä edessä?

Jännitän eläkkeelle jäämistä, kun ei ole kunnollista seurakuntayhteyttä, ei harrastuksia eikä perhettä. Ystäviäkin voisi olla enemmän. Työ on sitonut liikaa, muu on jäänyt liian vähälle. Anna Jeesus minulle uusia tehtäviä ja virikkeitä, taitoa elää päivä kerrallaan.

mummeli

11-vuotiaan taakat

Autathan Jeesus yksinhuoltajaäitiä ja hänen poikaansa. Äiti on vuorotöissä, ja pojalla ei ole aina kavereita. Hän ei ole oikein hyvä missään, anna hänelle itsetuntoa, ja anna hänen laihtua. Tuethan myös pojan äitiä, että hän jaksaa. Anna heille uskoa Sinuun.

täti
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 4
Esirukouspalsta

Lapset, lastenlapset seurustelu ja avioasiat

Pyydän heidän pelastumistaan ja varjeltumistaan. Että kaikki heidän lähtemisensä ja tulemisensa Herra siunaa kaikilta vaaroilta ja johdattaa Hänen tuntemiseensa. Samaa pyydän sisaruksilleni perheineen ja suvulle sekä kaikille joita kohtaan. Herra kirkasta kaikille itsesi! Kansallemme tuntemistasi!

mummi

Tarve rukoukselle

Tarvin rukousta työ- talous- ja muuttoasioiden puolesta.

Rukousta tarvitaan

Kohta koditon

Olen rukoillut meille uutta kotia vanhan mennessä alta mutta emme sitä vain löydä. Tuntuu kuin Jumala olisi hylännyt meidät. Pahantekijätkin vain ilkkuvat vaikka ennen pitivät ystävänään. Missä olet Jumala? Miksi et auta meitä?

Apu tulee ylhäältä

Herra Yeshua, auta minua. Anna minun nähdä Sinut elämässäni.

Annie's Song

Elämä tuntuu vaikealta

Anna vaikeiden aikojen väistyä vihdoin elämässäni. Kärsin univaikeuksista ja olen masentunut. Työpaikalla on todella vaikeaa. Asuntoasiat surettavat. En jaksaisi enää tätä maallista vaellusta kestää. Voivatko asiani vielä järjestyä? Pelkään menettäväni uskoni ja muuttuvani kyyniseksi.

Uupunut ihminen
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 4

Pelkotiloja

Voisitteko rukoilla naishenkilön puolesta, jolla on äärimmäinen pelko- ja jännitystila. Pyydetään, että Jumala vapauttaa hänet peloista. Ja hän voisi elää rikasta normaalia elämää.

NF