Esirukouspalstalla voit jättää rukouspyyntöjä tai rukoilla muiden puolesta. Mikäli haluat, voit rukoiltuasi klikata “rukoiltu” -linkkiä, niin rukouspyynnön jättäjä näkee rukoilijoiden määrän. Seurakuntalainen.fi pitää oikeuden muokata ja olla julkaisematta rukouspyyntöjä. Palsta on tarkoitettu rukouspyynnöille, ei kannanotoille tai opetukselle. Emme julkaise nimiä. Maksimimerkkimäärä on 300 merkkiä.

Parisuhde ja erimielisyys asiasta

Pyydän pelastusta parisuhteelleni. Meillä on yksi hankala asia mistä emme ole päässeet yhteisymmärrykseen mieheni Jessen kanssa. Pyydän nöyrästi rukoilua että saamme asian ratkaistua ja voisimme jatkaa yhteistä taivaltamme normaalisti. Pyydän meille valtavasti rakkautta.

Heli
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 13

Kärsivät

Rukouspyyntö kärsivän eläimen tilanteen puolesta, jolle viranomaisetkaan eivät voi mitään ja oman erittäin vaikean elämäntilanteen puolesta.

Tallattu
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 8

Rukousaihe.

Tarvitsen Jumalan Apua – Armahda Hyvä Isä!

Avuton
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 15

EXODUS

Nyt seurassamme illalla seurakuntien yhteinen tilaisuus kirkolla ja moni ajan mittaan kysymyksessä herra osoita Herätä ajankohtaan uudistavaa liikehdintää suunnan joka vie kadotukseen vallasta.

yksinäinen vanha ihminen
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 9

Auta Jumala ja Jeesus, anna terveen harkinnan henkeä

Että saisin elämään tasapainon, työpaikka löytyisi, väsymys poistuisi
Erään ihmisen puolesta joka pyytää rahallista apua minulta useasti, Herra auta !
-Että Jumala antaisi viisautta minulle ihmissuhteisiin. kiitos Jumala ja Jeesus, että annat viisautta ja terveen harkinnan henkeä minulle!

kiitän rukouksistanne
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 10

Puhelin rikki

Puhelimeni hajosi, ilman puhelinta minulla ei ole minkäänlaista nettiyhteyttä, en näe kalenterintapahtumia tai kellonaikaa asunnossani. Olen vähävarainen, uuteen puhelimeen ei rahaa kuin noin viikon kuluttua. Rukoilisitteko että tämä puhelin asia järjestyisi jotenkin? Kiitos!

Mia
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 11

Hätärukousaihe

Nuori nainen ottanut tappavan annoksen lääkkeitä. Rukoilkaa että hän selviäisi eikä jäisi pysyviä vaurioita!

vanhemmat
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 15
Esirukouspalsta

yksinäisyys on onnetonta ja leskikin on

Herralle rukoillen johdata minun Äiti on kysymyksessä päästää minun Äitini sellaisesta mitä Hän ei tarvitse, ja osoittaa Äidille, mitä Hän tarvitsee?

seppo johannes ensio
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 11

Nukkuminen

Herra, auta minua nukkumaan paremmin, että voisin vähentää lääkitystä.

Annie's Song
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 10