Esirukouspalstalla voit jättää rukouspyyntöjä tai rukoilla muiden puolesta. Mikäli haluat, voit rukoiltuasi klikata “rukoiltu” -linkkiä, niin rukouspyynnön jättäjä näkee rukoilijoiden määrän. Seurakuntalainen.fi pitää oikeuden muokata ja olla julkaisematta rukouspyyntöjä. Palsta on tarkoitettu rukouspyynnöille, ei kannanotoille tai opetukselle. Emme julkaise nimiä. Maksimimerkkimäärä on 300 merkkiä.
Esirukouspalsta

Henkinen ja fyysinen terveys

Pyytäisin esirukousta, uskon vahvistumista ja syntieni anteeksiantoa, laihtumista, sokeritoukat pysyisivät poissa, perheemme terveyden & taloudellisen tilanteen puolesta, päivittäin kiusaavat pelot, ahdistus ja negatiiviset ajatukset poistuisivat, että Jeesus parantaisi hampaani, ihoni ja silmäni.

Johanna R
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 1
Esirukouspalsta

Talousapua tarvitaan nyt!

Pekka on sairaalassa. Tulehdusarvot ovat korkealla, syytä ei löydy. Eturauhassyöpä on perusasairaus ja annetut hoidot eivät ole auttaneet. Syksyllä vasta luvassa erikoishoitoa. Tilanne nyt vakava. Jeesus auta tätä miestä, joka on aina ollut auttamassa toisia hädässä. Rukoilkaa sisaret ja veljet apua

Ystävä
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 11
Esirukouspalsta

Rukouspyyntö

Pyytäisin rukousta, että Herra parantaisi perheessäni olevat alkoholiriippuvuudet ja mielenterveysongelmat.

Huolestunut
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 11
Esirukouspalsta

Minua pelottaa

Lapsi on sairaana, rahat on loppu, postilaatikossa vain karhulaskuja. Rukoilen, että saisimme asiamme järjestymään ja talouden kuntoon! Rukoilethan sinäkin kanssani.

Auta
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 14
Esirukouspalsta

Työ

Jeesus, anna minulle voimia, viisautta ja NOPEUTTA töihin! Nyt olen hidas, ja muut joutuvat tekemään osan töistäni. Suo minun oppia nopeasti asiat joita pitääkin oppia, ja varjele uupumiselta joka kyllä jo uhkaa…

Huono työntekijä
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 14
Esirukouspalsta

Parisuhde

Rakas jumala auta parisuhteeni kriisissä auta ristiriitojen ratkaisussa auta rakas jumala

Kristiina
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 19
Esirukouspalsta

Apuasi rukoilen

Herra tule avuksi ja pelasta minut! Taas pelottaa ja ahdistaa mennä töihin. Muuta elämä, näytä uusi ala ja työ. Näin en enää jaksa!

Avuton
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 23
Esirukouspalsta

En löydä sanoja, mutta pelasta Jumala

Tuska sisälläni ja hätäni pelkoineen sekä velkahuolet ovat ajaneet minut alas henkisesti. En kykene kuin pyytämään että saisin rauha kaikista asioista. Auta meitä, perhettäni ja minua heikkoa, joka yrittää vain nyt selviytyä. Ota kaikki taakat pois ja anna meille anteeksi, aamen.

Niin paha olla on
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 27
Esirukouspalsta

Koko elimistö epätasapainossa

Pyydän esirukousta miesystäväni puolesta. Hänellä on monenlaisia oireita kehossa. Kävely raskasta, kehossa spastisuutta, korvissa soi, autossa istuminen raskasta, kummallista vetoa raajoissa, yöllisiä heräämisiä. Haluamme uskoa, että Jeesus parantaa hänet.

Ystävätär
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 25