Esirukouspalstalla voit jättää rukouspyyntöjä tai rukoilla muiden puolesta. Mikäli haluat, voit rukoiltuasi klikata “rukoiltu” -linkkiä, niin rukouspyynnön jättäjä näkee rukoilijoiden määrän. Seurakuntalainen.fi pitää oikeuden muokata ja olla julkaisematta rukouspyyntöjä. Palsta on tarkoitettu rukouspyynnöille, ei kannanotoille tai opetukselle. Emme julkaise nimiä. Maksimimerkkimäärä on 300 merkkiä.

Kirkolliskokousvaalit

Suomen kirkolliskokoukseen valitaan edustajat 12.2.2020 Jumalan johdatusta vaaliin.

Huolestunut
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 9

Jeesus auta

Ohjaa pojan perhe uskon tielle.
Herra näytä,että olet olemassa ja tahdot heille pelastusta.
Vähennä lasten äidin halua pitää tiukasti kiinni omista harrastuksistaan, mutta antaisi aikaa ja huolehtisi harrastuksia lapsilleen.
Anna lasten isälle voimia, kun huolehtii lähes kaikesta yksin.

Auta Jeesus
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 18

Rukous nuorten yrittäjien puolesta

Rukous Herralle lasteni yrittämisen puolesta.He jatkavat perheyritystämme ja heidän on vaikea selviytyä taloudellisesti. Olemme kovasti vanhempina ja mieheni takaajana ahdistuksen vallassa. Herra, anna apusi, ole mukana tuskassamme!

Päivikki
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 19

turvaa

Jotta lääkärintapaamisesta jää riemu. Ei paha mieli. Yksi lamaannuttava lääke lopetetaan. Siitä ei ole kuin haittaa. Lääkärin puolesta ja toimintaterapia menee hyvin. Saan hedelmiin rahaa.

pikkug

Väsynyt

Selkäni ja hartiani on tosi kipeät. Auta minua että.vaivani paranisi ja saisin käydä töissä.

Uskon rukouksen voimaan

Apu

Jeesus, siunaa ja armahda erästä henkilöä, jolla on vakavia terveysongelmia mm. ylipainon suhteen. Armahda ja auta häntä!

Huolestunut

Viha

Herra Jeesus Kristus varjelisi minua ilkeämielisiltä ihmisiltä ja näyttäisi minulle paikkani seurakunnassa ja antaisi minulle uuden työpaikan.

Arka
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 43

Tyttären puolesta

Tyttäreni puolesta pelastusta ja pitäisi yhteyttä ja varmuutta etelään muutosta ja sopivan asunnon löytymistä ennen kesää. Olen murheellinen ja ahdistettu.

Paljon kärsinyt äiti
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 46

Syöpään sairastuneen esirukouspyyntö

Pyydän rukoilemaan puolestani. Olen sairastunut syöpään. Tänään magneetti- ja tietokonekuvaus. Pyydän rukoilemaan puolestani, jotta syöpä ei olisi levinnyt eikä etäpesäkkeitä löytyisi. Kiitos rukouksistanne.

Syöpään sairastunut
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 54