Esirukouspalstalla voit jättää rukouspyyntöjä tai rukoilla muiden puolesta. Mikäli haluat, voit rukoiltuasi klikata “rukoiltu” -linkkiä, niin rukouspyynnön jättäjä näkee rukoilijoiden määrän. Seurakuntalainen.fi pitää oikeuden muokata ja olla julkaisematta rukouspyyntöjä. Palsta on tarkoitettu rukouspyynnöille, ei kannanotoille tai opetukselle. Emme julkaise nimiä. Maksimimerkkimäärä on 300 merkkiä.

Elämän keventymistä

Pyydän, että Jumala sallisi elämäni jo vihdoin keventyä monien raskaiden vuosien jälkeen. Pyydän, että elämään voisi tulla piristäviä ja iloisia tapahtumia. Pyydän toiveikasta ja luottavaista mieltä tulevaisuuden suhteen. Pyydän uusia voimia ja sairauksien parantumista.

rukoileva

Rukouspyyntö

Pyydän Jumalan apua ja johdatusta yksinäisyyden ja siitä johtuvan masennuksen loppumiseksi. Pyydän hyvää, läheistä ystävää tai rehtiä elämänkumppania. Pyydän masennuksen väistymistä, valoa ja iloa elämään ja Jeesuksen veren suojaa.

Yksinäinen
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 2

Ahdingon keskellä

Miehellä aivoverenkierto häiriö ja epäillään myös syöpää ….. Jeesus auta! Lohduta vaimoa ja läheisiä. Anna kaiken keskelle voimia ja sinun rauhasi.

Kaverit

Rukous

Haluaisin lukea Jumalan Sanaa. Pyydän siihen intoa ja keskittymiskykyä. Aamen.

Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 5

Seesteisyyttä arkeen

Rakas Jumala, minä täällä taas. Anna minulle jaksamista. Anna läheisilleni rauha sieluun, ettei tarvitse juoda pahaan oloon. Anna minun selviytyä tulevasta remontista. Kiitos läheisistä ja työstä. Kiitos, että saan rukoilla. Kiitos, että saan kertoa sinulle rakas Jumala huoleni.

Jatta
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 2

Sairauskierre

Olen väsynyt sairasteluun ja yksinäisyyteen. Vammani rajoittaa elämää entisestään. Olo on levoton ja pelkään että menetän toivoni. Kunpa tapahtuisi ihme ja koronasta huolimatta löytyisi ihminen vierelle. Uskon että rakkaus on suurin ja sen voima parantaisi vaikeat kivut, ilman mitään lääkkeitä.

Väsynyt

Psalmi 91

Auta Jeesuksen nimessä Herra että miehelleni maksetaan tili huomenna!

Vaimo ja äiti
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 3

Evankelis-luterilainen kirkko Suomessa

Pyydetään rukoilemaan Suomen evankelis-luterilaisen kirkon puolesta. Pyydetään rukoilemaan, että evankelis-luterilainen kirkko Suomessa on aina täysin Sanassa ja Totuudessa oleva Seurakunta!

Syöpä

Esirukouspyyntö syöpää sairastavalle läheiselle.

Läheinen