Esirukouspalstalla voit jättää rukouspyyntöjä tai rukoilla muiden puolesta. Mikäli haluat, voit rukoiltuasi klikata “rukoiltu” -linkkiä, niin rukouspyynnön jättäjä näkee rukoilijoiden määrän. Seurakuntalainen.fi pitää oikeuden muokata ja olla julkaisematta rukouspyyntöjä. Palsta on tarkoitettu rukouspyynnöille, ei kannanotoille tai opetukselle. Emme julkaise nimiä. Maksimimerkkimäärä on 300 merkkiä.

Lapsen puolesta!

Herra edelleen rukoilen että poikani saisi edes yhden hyvän ystävän omalta luokaltaan! Herra Sinä näet mitä haasteita hänellä on sosiaalisissa taidoissa ja pitkäkestoisessa leikissä,auta ja siunaa poikaani näissä tilanteissa! Herra siunaa koko luokkaa sekä opettajaa! Jeesuksen Kristuksen nimessä aamen.

Huolestunut äiti
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 0

Esirukouspyyntö

Pyydämme rukousta vaimoni veljelle, että hän saisi tuntea totuuden ja että hän
turvautuisi Jeesuksen sovintovereen. Ja että Herra siunaisi ja varjelisi häntä ja hänen
perhekuntaansa, Jeesuksen nimessä. Aamen.

Mikko

Rerheessä hätä

Jeesus auta, Hannan ex mies Saku haluaa yhteiset lapset itselleen ja on haastanut lapsen äidin oikeuteen. Saku haluaa että lapset asuu isän eli hänen luona vaikka hän on entinen alkoholisti, ja hänellä on pitkä mielenterveys historia sekä ei pysty taloudellisesti huolehtii tytöistä. Jeesus auta.

Ruhanen
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 2

Jeesus auta

Nimeäsi Jeesus koroitamme. Me haluamme siunata Israelia ja rukoilla rauhaa Jerusalemiin. Siunaa Jeesus Turkua ja Mikaelin seurakuntaa.-Isä auta ja anna Tiinalle parantumista ja mahdollisuus kouluttautua vaikean menneisyyden jälkeen. Siunaa Reijoa taloudessa ja auta että saamme laskut ja velat maksettua.

Birgitta Leila
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 1

Auta Jeesus

Perheen puolesta että Herra Jeesus poistaisi syvän vihan ja pelastaisi.

Juhani
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 3

Apua velkataakkaan

Jumala, kuule tuskani ja huutoni. Herra toivon apuasi tähän velkataakkaan. Pyydän, auta Herra. Olen niin ahdistunut ja peloissani. En halua enää elää näin. Auta Herra, käännyn puoleesi ja pyydän apuasi. Armoa, anteeksi. Aamen.

Peloissani
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 5

Monenlaiset sairauteni

Pyydän voimia elää monenlaisten vaikeiden sairauksieni kanssa. Kiitos Herralle! Kiitos muistamisestasi.

HA

Ahdinko

Pyydän apua suureen talousahdinkoon, joka johtuu suurilta osin sairauksista. Sairauskulut ovat isot. Yritän elää niukasti mutta eläminen jatkuvasti toimeentulon rajalla on raastavaa. Pyydän apua poikani elämään, jotta hän saisi kunnon pohjan. Kiitos luomastasi luonnosta ja sen kauneudesta. Kiitos

Pipetti
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 6

Jeesus auta

Radio Patmoksen puolesta että Herra Jeesus varjelisi kaikelta pahalta ja auttaisi ja johdattaisi.

Juhani