Esirukouspalstalla voit jättää rukouspyyntöjä tai rukoilla muiden puolesta. Mikäli haluat, voit rukoiltuasi klikata “rukoiltu” -linkkiä, niin rukouspyynnön jättäjä näkee rukoilijoiden määrän. Seurakuntalainen.fi pitää oikeuden muokata ja olla julkaisematta rukouspyyntöjä. Palsta on tarkoitettu rukouspyynnöille, ei kannanotoille tai opetukselle. Emme julkaise nimiä. Maksimimerkkimäärä on 300 merkkiä.

Löytää Jeesus

Pyydän rukousta työkaverilleni, että hän löytäisi Jeesuksen. Hänellä on aggressiivinen, levinnyt syöpä. Viimeinen keino solumyrkyillä alkoi eilen. Syöpä ei ole parannettavissa, Herra auta häntä löytämään Jeesus. Sinä tiedät päiviemme määrän. Jeesus kosketa häntä!

Työkaveri
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 24

Muutosta elämääni

Pyytäisin esirukousta :Haluaisin kovasti muuttaa asuinympäristöä,siellä saisi kirkko ja harrastusmahdollisuuksiakin olla lähellä ja koti olisi kiva saada erilailla laitettua.Olen hiukan liikuntarajoitteinen,että mikä olisi hyvä paikka. Johdatusta toivon tähän asiaan, kiitos teille!

Apua toivova
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 27

Hätä

Nuori tyttö kovassa mielenhäiriössä. Ajan taju kadonnut.

Mummo
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 31

Jeesus auta

Pyydän rukousta lapsenlapseni puolesta 13v., joutunut koulukiusatuksi, on ahdistunut ja masentunut, Jeesus rakas auta ja vahvista lasta kestämään tämä hylkääminen ja pelasta koko perhekunta ja kiusaajatkin.

Riitta
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 32

Lapsenlapsen ongelmat

Rakas Jeesus autathan lapsenlastani hänen käyttäytymisongelmissaan ja autat häntä selviytymään koulussa.

mummi
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 31

Ystävä

Liisalle vapautumista vaikeasta masennuksesta.Itsellä kiirosaihe: Olen päässyt psyykelääkkeistä melkein ja irtipäässyt myös itsemurha -ajatuksista.

Apua
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 36

Auta Jumala

Rakas Jumala auta että vakavasti sairas puoliso pääsee hoitolaitokseen tai sairaalaan hoitoon en enää pysty auttamaan häntä anna armosi tähän viikkoon kiitos esirukoilijoille

Mies pääsee sairaalaan
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 40

Mielenmalli

Ensi viikolla Kristus-keskeisestä mielenmallista tiedotetaan eräillä messuilla. Rukoillaan kiittäen, että siihen tutustuvat ihmiset löytäisivät Jeesuksen omaksi Herrakseen.

Gudsson
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 35

Himot

Hirveät himot, yksi mies ei riitä mihinkään.

hillitön
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 36