Esirukouspalstalla voit jättää rukouspyyntöjä tai rukoilla muiden puolesta. Mikäli haluat, voit rukoiltuasi klikata “rukoiltu” -linkkiä, niin rukouspyynnön jättäjä näkee rukoilijoiden määrän. Seurakuntalainen.fi pitää oikeuden muokata ja olla julkaisematta rukouspyyntöjä. Palsta on tarkoitettu rukouspyynnöille, ei kannanotoille tai opetukselle. Emme julkaise nimiä. Maksimimerkkimäärä on 300 merkkiä.
Esirukouspalsta

tyttären perheenkriisi

Tyttären puolisoi miettii erotakko 24 vuoden jälkeen perheestä .

Hyvä Jumala auta! Anna tyttären miehelle uskoa huomiseen ja uuteen mahdollisuuteen jatkaa elämää tyttäreni ja lasten kanssani. Anna heille molemmille kykyä rakastaa ja arvostaa toisiaan. Anna heille Sinun rauhasi ja turvasi.

isoäiti
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 24
Esirukouspalsta

äidin satuttama

Äitini henkinen väkivalta vie elämänhaluni. haluaisin antaa anteeksi ja vapautua vihasta ja ahdistuksesta ja siitä etten halua elää. Minulla on aviomies ja neljä pientä lasta, pitäisi jaksaa. Äiti tekee elämäni vastoinkäymiset vielä paljon raskaammiksi. Olen ymmärtänyt että hän on narsisti.

Mitätöity
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 37
Esirukouspalsta

Huolestunut

Pyytäisin esirukousta, Herra siunaa liittoa jossa toinen osapuoli on halunnut eron ja on jo uusissa ihmissuhdekuvioissa, vaikuta vielä että nämä asiat selviäisi ja tulisi ratkaisuja jatkaa yhdessä. Siunaa perheen lapsia ja osapuolia erityisesti jättettyä joka on rikki.

perheen puolesta
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 40
Esirukouspalsta

Talousasiat

Pyydän viisautta ja johdatusta. Haluaisin lähteä syksyllä matkalle Israeliin, mutta se on liian kallista minule pienituloiselle. Menisi kaikki säästöt. Olen varannut matkan, mutta nyt asia painaa mieltä ja mietin pitäisikö perua ennekuin on myöhäistä.

nainen 61v
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 34
Esirukouspalsta

Poikani

Poikani on ollut minulle vihainen jo monta kuukautta eikä ole ottanut yhteyttä. Huomenna on hänen syntymäpäivänsä ja aion laittaa hänelle kortin ja pienen lahjan. Rukoilettehan, että osaisin kirjoittaa oikeat sanat ja että poika voisi leppyä minulle ja voisimme keskustella.

Emma
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 37
Esirukouspalsta

Lapsien puolesta

Perheemme on kriisissä, auta Jeesus. Pyydän esirukousta.

Tiitu
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 45
Esirukouspalsta

Vaikea tilanne

Rukoilisitteko puolestani? Mieheni on ollut psykoosissa ja toipuu nyt siitä. Kiitän hoitoon pääsystään ja toipumisen etenemisestä. Murheena vain on, että minä en uskalla sanoa ja tehdä kaikkea mitä haluaisin. Haluaisin nähdä eräitä ihmisiä. Hän ei ole väkivaltainen, mutta mieliala vaihtelee rajusti.

Hannele
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 44
Esirukouspalsta

Avunpyyntö

Pyydän että Jumala parantaisi sydänsairauteni. Pyydän avioliittooni yhteisymmärrystä ja rauhaa. Kiitos Jeesus että voit auttaa.

Sairas isoäiti
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 45
Esirukouspalsta

Ystäviä

Olen muuttanut uudelle paikkakunnalle ja kaipaan läheisiä ystäviä. Pyytäisin muistamaan rukouksin, että löydän aitoja ja läheisiä ystäviä ja että eräs minulle erityisen rakas ystävä pääsisi käymään luonani lomansa aikana.

Kalle
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 44