Esirukouspalstalla voit jättää rukouspyyntöjä tai rukoilla muiden puolesta. Mikäli haluat, voit rukoiltuasi klikata “rukoiltu” -linkkiä, niin rukouspyynnön jättäjä näkee rukoilijoiden määrän. Seurakuntalainen.fi pitää oikeuden muokata ja olla julkaisematta rukouspyyntöjä. Palsta on tarkoitettu rukouspyynnöille, ei kannanotoille tai opetukselle. Emme julkaise nimiä. Maksimimerkkimäärä on 300 merkkiä.

Rahapelit koukuttaa

Hei voisitteko rukoilla Jeesukselta että pääsisin eroon pelaamisesta. Joskus kaduttaa kun häviän rahaa ja sitten tulee yritettyä uudelleen jotta saa häviöt takasin. En kuitenkaan ole vielä ihan koukussa, mutta haluasin päästä kokonaan siitä eroon.

yks nainen
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 4

Uskoa elämään

Anna uskoa ja luottamusta siihen, että Sinä johdat minut vaikeassa elämän tilanteessa oleva elämäntiellä eteenpäin kohti parempaa huomista. Kiitos terveistä lapsista ja rakkaista lähimmäisista. Anna lapsille sinusta löytää oma oikea elämänpolku, varjele heitä kaikelta pahalta.

Uskoon tullut
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 6

Rikkinäinen

Rukoilisitteko ystäväni puolesta kun hän saa jatkuvasti uusia flunssia ja tulehdustauteja että vastustuskyky paranisi.

ystävä
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 5

Rukousaihe

Että Herra armahtaisi Luterilaista Kirkkoa Suomessa!

Isän lapsi.
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 3

Taloudellisia huolia

Rukoilkaa, että vapautuisin taloudellisista huolista ja samalla myös rukoilkaa, että voisimme mieheni kanssa oikeudenmukaisesti jakaa tuloja ja menoja. Ja että saisimme mieheni kanssa työtä ja sen kautta toimeentuloa.

Epävarma
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 10

Torstai-ilta lokakuussa

Että saisin armon auttaa monia . Saisin Pyhän Hengen läsnäolon. Hätä on suuri. Että Jeesus tulisi sanoihin , ilmeisiin, eleisiin , tekoihin…kaikkeen.

Shirley
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 10

Työhaastattelu

Minulla on huomenna aamulla työhaastattelu. Sen puolesta pyydän esirukousta. Ja toivottavasti yö menee hyvin, etten jännitä huomista tärkeää menoa turhaan. Se paikka on mielenkiintoinen!!

Jussi
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 6

Nukkuminen

Että saisin nukuttua paremmin.

Annie's Song
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 14

Riita

Perheen vanhemmat loukkaantuivat, kun lastensa kummi kertoi vaikeitakin hengellisiä asioita lapsille. Lapset ovat kiinnostuneita. Pyydän esirukousta kummin ja perheen välien paranemiseen ja evankeliumin muuttavaa voimaa etenkin perheen isän elämään ja sydämeen. Kiitos, herra voi muuttaa kaiken!!!

Kummi
Klikkaa tähän, jos rukoilit tämän aiheen puolesta. Rukoilukertoja: 13