Hyvät: Viikon debatti ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi: ”Lajissaan ainutlaatuinen” – Radio Dei kisaa myös juontajatittelistä

Olenko Sinulle pettymys?

 

-Jeesukseni, Sinä olet elämäni juuri nyt. Minuun sattuu ja sieluni on riekaleina. Minua itkettää.

– Lapseni, rakkaani, saat itkeä itkusi Minulle, painaa pääsi rintaani vasten. Aarteeni, sinä selviät kyllä. Minä itse tuen, autan ja johdatan. Minä annan sinun ympärillesi ihmisiä, sinä et jää yksin.

Kirkkorekry Neliöb. 12.-25.2.

– Isäni, minulla on niin voimaton olo.

– Rakkaani, minä annan sinulle voimaa. Sinä tunnet itsesi heikoksi, mutta Minä annan voiman.

– Jeesus, minä koen itseni tyhjäksi ja. ontoksi. Täytä sinä minua.

– Lapseni, minä olen kanssasi. Minä täytän sinua hengelläni. On aikoja, jolloin en puhu tulevista päivistä. Sinun tulee elää nämä päivät läpi.

– Herrani, tunteeni lyövät kovaa. Olen aiheuttanut pettymyksen niin monille. Minun sieluni on sirpaleilla. Olenko minä Jeesus sinulle pettymys?

– Rakkaani, oliko Pietari minulle pettymys? Hän kielsi Minut, jonka jälkeen vakuutin rakastavani häntä. Kunpa ymmärtäisit, että Minä vain rakastan. Kyyneleet silmissäsi ojenna sirpaleet Minulle. Häpeä painaa katseesi maahan. Minä odotan, kaipaan katsettasi. Tahdon sanoa, että ei ole hätää. Katso Minuun. Minä teen uutta sielusi sirpaleista. Minä saan vedet virtaamaan ja autiomaat viheriöimään. Minä annan sinulle elämän. Lapseni sinä pyysit elämää kanssani. Tartu käteeni, uskalla luottaa Minuun. Minä tunnen sisimpäsi, kaipaan yhteyttä kanssasi. Haluan seurustella kanssasi. Lapseni, Minä janoan sitä.

Rakkaani, on niin paljon ihmisiä, jotka kokevat, etteivät kelpaa, eivät riitä minulle. Lapseni, vahvista sinä heitä. Saatana on lannistanut heidät. He ovat jääneet oman häpeänsä vangeiksi. Auta heitä. Minulla on jokaiselle käyttöä, ettekö huomaa? Opetuslapseni eivät olleet täydellisiä. He olivat kiivailijoita, epäileviä, kieltäjiä. Minun rakkauteni on ihmisten kipua suurempi.

Tule luokseni. Tahdon rakastaa sinua. Älä paina päätäsi häpeästä, syyllisyydestä tai epätoivosta. Nosta katseesi silmiini. Lepää yhteydessäni. Lapseni, anna Minun rakastaa sinua.

Etsi särkyneitä. Minä rakastan heitä. Minä en tuomitse enkä satuta. Minä en lyö. Olen lunastanut kaiken. Kunpa ihmiset vain antautuisivat rakkaudelleni.

Katso, vainiot ovat jo vaalenneet. Kuka poimisi tähkäpäät Valtakuntaani? Ihmiset odottavat armahtavaa sanaa ja jännittävää yhteyttä kanssani.

Lapseni, lähde.. Minä lähetän sinut!

Julkaistu myös Yksin armosta -sivustollamme.