Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomalainen kohtaa seurakunnan tyypillisimmin joko mediassa tai hautausmaalla

Johanna Reinikainen Kristityt Yhdessä ry:n toiminnanjohtajaksi

 

Kuva: Lily Christina Photography

Radio Dein rinnalla toimivan Kristityt Yhdessä ry:n yhteyspäällikkö Johanna Reinikainen on nimitetty yhdistyksen toiminnanjohtajaksi 18. elokuuta 2020 alkaen. Muutoksen myötä hän ottaa yhdistyksen toiminnasta kokonaisvaltaisen vastuun.

Kristityt Yhdessä ry:ssä Johannan tehtävät painottuvat varainhankintaan, Aalloilla-lehden päätoimittamiseen, radio-ohjelmien ja tapahtumien tuottamiseen, rukouspuhelinpalvelun vetämiseen, eri toimintojen ja kumppanuuksien kehittämiseen sekä esimiestehtäviin. Johanna on toiminut yhdistyksen palveluksessa vuodesta 2013 lähtien, ja sitä ennen hän työskenteli pitkään Nokia Oyj:n yhtymäviestinnässä. Johanna on koulutukseltaan KTM.

– Tänä poikkeuksellisena aikana kristillisen radiotyön merkitys on kasvanut entisestään. Haluan rukoillen olla kehittämässä tätä tärkeää toimintaa, ja yhdessä radiotyön ystävien ja yhteistyökumppaneiden tuella lähentää kristittyjen suhdetta niin Jeesukseen kuin toisiinsa, Johanna kertoo.

Perheniemi neliöb. vkot 23-24. MJa

– KRY:n toiminnassa keskeistä on kristittyjen yhteys ja radio. Niiden merkitystä on vaikea aliarvioida tilanteessa, jossa yhteiskunta muuttuu nopeasti ja laaja-alaisesti. Siksi on upeaa, että juuri Johanna luotsaa KRY:tä tästä eteenpäin. Johannalla on vahva kokemus sekä viestinnästä että kristillisestä järjestötyöstä. Ja juuri sitä kokemusta nyt tarvitaan eniten, toteaa Kristityt Yhdessä ry:n hallituksen puheenjohtaja Sami Jalonen.

Kristityt Yhdessä ry (KRY) on kulkenut Radio Dein rinnalla sen perustamisesta lähtien jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Tärkeimpänä tavoitteena on kristillisen sanoman eteenpäin vieminen erityisesti radion kautta. KRY kustantaa radio-ohjelmia, ylläpitää valtakunnallista Rukouspuhelinta ja järjestää kristittyjä yhdistäviä tapahtumia. Yhdistyksen omien työntekijöiden lisäksi suuri joukko radiotyön ystäviä toimii niin tukijoina kuin vapaaehtoistehtävissä.