Kulje edelläni, Herra! (4. Moos. 10: 34,35)

 

Tänään on vasta käynnistyneen vuoden ensimmäinen päivä. Seuraavat 364 päivää sisältävät asioita, joita emme osaa etukäteen ennustaa, jotka innostavat ja myös pelottavat.

Tänään mietin Mooseksen rukousta, sanoja, joita hän käytti joka kerta, kun oli aika lähteä liikkeelle tai pysähtyä paikoilleen. Omistan ne itselleni ja samoin sinulle.

Rukous2025, 19.1.-16.2. neliöb, MJa

”Kulje edellämme, Herra” – kiitos, että et Herra laahusta elämäni takana ja hämmästele vastaantulevia asioita, vaan kuljet edessäni ja tasoitat tieni. Kiitos, että löydät lepohetket oikeisiin aikoihin ja sallit taistelut vain, koska ne tuovat mukanaan siunauksen.

”Hajota vihollisesi, karkota vastustajat tieltäsi” – minun vastustajani, elämäni ilon varastajat, banaaninkuorien heittelijät ovat sinun vihollisiasi! Kiitos, että Sinä käyt edelläni taisteluja, jotta minä voisin astua jokaisen askeleen sinun askelmerkkeihisi.

”Jää luoksemme, Herra” – kiitos, että Sinä olet kanssani ihan jokaisena päivänä tammikuusta jouluun. Kiitos, että tyynnytät minut pysähtymään vauhtisokeudessani ja työnnät liikkeelle, kun on aika edetä.

Aion opetella tämän rukouksen ulkoa ja ehkä aloitan jokaisen kalenterivuoden päivän sen avulla. Miten turvallista Jeesuksen kanssa onkaan kohdata huominen!

Julkaistu myös Yksin armosta -sivustollani.