Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Helsingin Narinkkatorilla jälleen koko perheen vapputapahtuma ja Jeesus-marssi

 

Vapputapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa Narinkkatorilla vuonna 2022. Ennen koronapandemiaa tapahtuma järjestettiin aina Senaatintorilla. Kuva: Sami Jalonen

Koko perheen vapputapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa Helsingin Narinkkatorilla. Tapahtumaan kuuluu kiinteästi myös Helsingin ydinkeskustan katuja kiertävä Jeesus-marssi.

Koko perheen vapputapahtuma järjestetään Helsingin kampissa Narinkkatorilla vapunpäivänä 1.5. klo 11-15. Vapputapahtumaa on järjestetty jo vuodesta 2007, ennen koronapandemiaa tapahtumapaikkana oli Senaatintori.

Tämän vuoden tapahtuman teemana on toivo, joka löytyy Jeesuksessa Kristuksessa – juuri näitä aikoja varten!

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Ohjelmassa on puheenvuoroja, rukousta ja musiikkia sekä klo 12 alkava Jeesus-marssi. Jeesuksen kunniaksi on marssittu Helsingin keskustassa jo vuodesta 1992. 

Lapsille on tarjolla maksutta ilmapalloja, kasvomaalausta, hattaraa ja pomppulinna. 

Mukana Narinkkatorilla ovat muun muassa kansanedustaja Mika Poutala ja pastori Arto Boa. Musiikissa ja ylistyksessä kuullaan HolyLand kollektiivi Teemu Suomisen johdolla sekä Infinite Records-artisteja Beige, Palmi ja CLB. Myös Jippii-kuoro esiintyy tapahtumassa. Kuorolla on oma konsertti Helsingin tuomiokirkossa klo 16 alkaen.

Tilaisuuden juontavat Sara Brandao ja Jori Asikainen.

Narinkkatorin koko perheen vapputapahtuman ja Jeesus-marssin järjestävät yhteistyössä Aikamedia, IRR-TV, Kristityt Yhdessä ry, Radio Dei, Radio Patmos, Suomen evankelinen allianssi ja Taivas TV7. Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Vapputapahtuma 2023. Kuva: Jori Asikainen