Elämäntaito: Päivi Niemi: ”Hetken hyvä kannattaa maksimoida” Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomen viihteessä kristinusko näkyy useimmiten joko ahdistavana uskontona tai mitäänsanomattomana harrasteluna

Seurakunnan avajaisiin yökerhossa jonotettiin

 

Suhe Tikkurilan vastaava pastori Marko Martiskainen sivusi puheessaan sitä, kuinka Suhe haluaa olla koti jokaiselle – elämäntilanteesta, olosuhteista tai menneisyydestä riippumatta. Kuva: Aaro Keipi

Suhe Tikkurilan avajaistilaisuus toi vantaalaiseen yökerhoon yli 300 ihmistä.

Suur-Helsingin seurakunnan kampusyhteisön, Suhe Tikkurilan, viimesunnuntaiseen avajaistilaisuuteen oli tulijoita jonoksi asti. Kun tilaisuus päästiin aloittamaan, kirkkosalina toimineen viihderavintola Tulisuudelman pehmustetuissa tuoleissa istui yli 300 henkilöä.

Lapsille oli järjestetty omat, ikäryhmittäin jaetut tilaisuudet.

IK-opisto Neliöb. 18.-31.3.

”[Avajaistilaisuus] näytti selvästi, että tämänkaltaiselle modernille jumalanpalvelukselle on ollut selkeä tilaus Helsingin ulkopuolellakin”, seurakunnan tiedotteessa todettiin.

Seurakunnan ratkaisu aloittaa jumalanpalvelusten järjestäminen yökerhossa oli herättänyt laajaa mielenkiintoa mediassa. Suhe Tikkurila on ilmoittanut järjestävänsä tilaisuuksia Tulisuudelmassa joka toisena sunnuntaina.

Suhe Tikkurila on vuonna 1990 perustetun Suur-Helsingin seurakunnan kampusyhteisö. Seurakunta on toiminut pitkään Helsingin Kalliossa.

 

Aiheet