Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Pariisi islamisoituu, kristityt huolissaan

 

Muslimien rukoushetki vaati katujen sulkemista. Kuva: newsrealblog.com

Kristilliset katutason vaikuttajat ovat ottaneet Youtuben käyttöön todistaakseen yleisölle, että muslimeilla on Ranskan pääkaupungissa eri säännöt kuin muilla.

Pariisi tänään: piilokamera näyttää, miten suuri muslimirukoilijoiden joukko yksityisten turvamiesten vahvistamana sulkee kadut.

Näin siitä huolimatta, että julkinen rukoilu, katujen sulkeminen ja yksityiset turvamiehet ovat kaikki Ranskassa laittomia. Mutta poliisin on käsketty pysytellä sivussa.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Salanimeä Maxime Lepante käyttävä ranskalainen on huolestuneena seurannut Pariisin islamisoitumista, ja hän haluaa maailman tietävän, mitä on menossa. Siksi hän käyttää piilokameraa ja YouTubea videoiden levittämiseen.

Videot osoittavat, että muslimeille on annettu epäviralliset oikeudet, joita tuskin millekään kristilliselle ryhmälle myönnettäisiin.

Lepante arvelee, että suurten joukkorukousten avulla muslimit haluavat näyttää mahtinsa.
Asiasta uutisoi CBN-uutiskanava.

Katso CBN:n uutinen tästä.