Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

One Way Missionin toiminnanjohtaja vaihtuu – Suonto jättää operatiivisen johdon jo toistamiseen

 
kuvan-oikeassa-reunassa-keski-ikäinen-mies-jolla-on-lyhyet-hiukset-ja-päällään-valkoinen-te-paita-Hän-puhuu-mikrofoniin

Teppo Lehtomäki. Kuvakaappaus One Way TV:n ohjelmasta Raamattu avautuu.

One Way Missionin toiminnanjohtajaksi siunattiin viime viikonloppuna järjestön lähetyskonferenssissa Hauholla Teppo Lehtomäki. Pitkään järjestöä luotsannut Tapani Suonto jatkaa hallituksen puheenjohtajana.

Lähetysjärjestö One Way Mission on saanut uuden toiminnanjohtajan. Teppo Lehtomäki siunattiin tehtävään One Way Mission -konferenssissa, joka järjestettiin Hauholla 13.8-14.8. Lehtomäki on aikaisemmin toiminut Kuopion One Way -seurakunnan pastorina ja järjestön kotimaantyön koordinaattorina.

Järjestön perustaja Tapani Suonto siirtyy nyt toistamiseen operatiivisesta vastuusta pois. Edellisen kerran hän luopui toiminnanjohtajan tehtävästä 2016, kun Esa-Pekka Mattila otti järjestön vetovastuun. Suonto kuitenkin palasi toiminnanjohtajaksi alkuvuonna 2019 Mattilan keskittyessä järjestön Helsingin seurakunnan pastorin tehtäviin. Sittemmin Mattila on siirtynyt One Way Missionista muihin tehtäviin.

KRS Raamattukonf. 3.-16.6.

Vaikka Suonto jättää toiminnanjohtajan tehtävät Lehtomäelle, hän jatkaa hallituksen puheenjohtajana ja vastaa järjestön mediatyöstä. Lisäksi hän jatkaa opetus- ja julistustyötä. One Way Mission on viime vuosina laajentanut työtään kotimaassa. Se on perustanut seurakuntia eri puolelle Suomea ja aloittanut televisiotoiminnan antenniverkossa. One Way TV aloitti lähetykset valtakunnanverkossa maaliskuun alussa 2020, jo ennen tätä järjestö on tehnyt TV-työtä useita vuosia muun muassa TV7-kanavan ja verkon kautta. Lisäksi järjestön toimittamia ohjelmia voi kuulla Radio Dein taajuudella.