Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Tapani Suonto palaa One Way Missionin toiminnanjohtajaksi

 

One Way Missionin perustaja Tapani Suonto puhumassa järjestön 35-vuotisjuhlassa Helsingin Vanhassa kirkossa 23.9.2018. (One Way)

One Way Missionin hallitus on pyytänyt Tapani Suontoa palaamaan järjestön toiminnanjohtajaksi toistaiseksi, koska toiminnanjohtajana työskennellyt Esa-Pekka Mattila on päättänyt keskittyä Helsingin seurakunnan pastorin tehtäviin.

Lähetysjärjestö One Way Missionin tiedotuslehti Raportin mukaan järjestön perustaja Tapani Suonto palaa One Way Missionin toiminnanjohtajaksi. Raportti-lehdessä kerrotaan, että paluun syynä on toiminnanjohtajan tehtäviä pari vuotta hoitaneen Esa-Pekka Mattilan päätös jättää toiminnanjohtajan tehtävät, jotta hän voi paremmin keskittyä johtamaan Helsingin seurakuntaan.

Tapani Suonto toimii järjestön toiminnanjohtajana, kunnes tehtävään löydetään uusi henkilö.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

One Way Mission on viimeisen kahden vuoden aikana laajentanut toimintaansa Suomessa perustamalla useita seurakuntia eri paikkakunnille.

Tapani Suonto kirjoittaa Rapotti-lehdessä, että Suomessa on ennätysmäärä kodittomia uskovia, joita One Way Mission nyt auttaa eri puolilla maata. Suonnon mukaan monet ovat joutuneet jättämään hengellisen kotinsa, koska sen teologia on muuttunut.

Raportti-lehdessä kerrotaan myös, että One Way Missionin työyhteydessä pitkään palvelleet Leena ja Kimmo Metsämäki ovat jättäneet järjestön. Pariskunnan lähdön taustalla on lehden mukaan näkemyserot One Wayn teologisesta linjasta tietyissä asioissa sekä toimintatavoissa. Leena Metsämäki on toiminut pitkään järjestön hallituksen varapuheenjohtajana ja operatiivisena johtajana.