One Way aloittaa oman TV-kanavan antenniverkossa

 

Kuvakaappaus One Way TV:n verkkosivuilta

One Wayn oma televisiokanava antenniverkossa aloittaa lähetykset maaliskuun alussa. One Way TV näkyy kanavalla 30. Alkuun ohjelmatarjontaa on vain viikonloppuisin.

One Way Mission ry on lähettänyt One Way TV:n ohjelmia verkon kautta jo jonkin aikaa. Nyt järjestö laajentaa televisiotoimintaansa antenniverkkoon. Lähetykset alkavat maaliskuun alussa kanavapaikalla 30. Kanavalla nähdään vain One Wayn omia ohjelmia.

– Kanava lähettää pelkästään hengellisiä ohjelmia ja on täten ensimmäinen täysin kristillinen televisiokanava antenniverkossa, One Way Missionin toiminnanjohtaja Tapani Suonto sanoo One Way Uutis-Ekstra -lähetyksessä.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

Alkuun ohjelmia lähetetään vain viikonloppuisin, muuna aikana kanava on pimeänä. Kanavan ohjelmatarjontaa lisätään tulevaisuudessa taloudellisten resurssien niin mahdollistaessa.

Järjestön Raportti-lehdessä kerrotaan, että yhtenä taustatekijänä oman antennikanavan perustamiselle oli TV7:n viimesyksyinen päätös puolittaa One Wayn ohjelma-aika TV7-kanavalla. Alkuun näytti epävarmalta, jatkuuko One Wayn ohjelma enää lainkaan TV7-kanavalla vuonna 2020.

Raportti-lehden mukaan oman antennikanavan perustamispäätökseen vaikutti myös TV7-kanavan näkyvyys Suomessa.

”Olemme vuosia kuunnelleet ihmisten pettymystä, kun lähetyksemme TV7-kanavalla eivät ole näkyneet kaikkialla. Erityisesti maaseudulla, missä tietokoneyhteydetkin ovat paikoin heikot, One Wayn ohjelmia ei ole kyetty katsomaan. Nyt siihenkin tulee ratkaisu, sillä antennilähetykset näkyvät kaikkialla muutamaa katvealuetta lukuun ottamatta”, lehdessä kerrotaan.