Elämäntaito: Tuore tutkimus paljastaa: Pojat aiempaa uskonnollisempia, tytöt voivat huonosti ja etääntyvät uskonnosta

Media vie toivoa vainotuille kristityille

 

Kristittyjä vainoavien maiden kärjessä ovat pitkään olleet Pohjois-Korea, Irak, Eritrea, Afganistan, Syyria, Somalia ja Pakistan. Kuva: Shutterstock.

Sata miljoonaa kristittyä kärsii uskonsa vuoksi. Median avulla voidaan olla yhteydessä vainottuihin ja niihin, jotka ovat uskossaan yksin.

Monissa maissa kristittynä eläminen, yhteinen kokoontuminen ja Raamatun sanan opiskeleminen voi olla erittäin hankalaa ja vaarallista. Sata miljoonaa kristittyä kärsii tänäänkin syrjinnästä, vankeudesta, kidutuksesta tai sieppauksesta, koska on päättänyt seurata Jeesusta.

Radiolla, televisiolla, internetillä ja mobiiliviestimillä on suuri merkitys vainottujen kristittyjen elämässä. Kristilliset ohjelmat tukevat ja rohkaisevat hajallaan eläviä kristittyjä ja maanalaisia seurakuntia. Myös toisinuskovat saavat ohjelmista luotettavaa tietoa kristinuskosta.

Sansa Neliöb. 14.11.-13.12. MJa

Kristillinen mediatyö tavoittaa ihmisen hänen omalla äidinkielellään, jolloin se kantaa myös hedelmää.

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) vuositeema on Kohti toivoa. Tänä vuonna Sansan painopisteenä on kristillinen mediatyö erityisesti vaikeissa oloissa elävien kristittyjen parissa.

Lue lisää

 
Sansa artikkeliban. 8.11.- MJa