Kokoontumisrajoitus poistui – #jumalansananvapaus-mielenilmaus Helsingissä sunnuntaina kaikille avoin

 

Kaikkia kristittyjä kutsutaan osallistumaan somekampanjaan. Entistä useampi pääsee osallistumaan myös mielenilmaukseen sunnuntaina Helsingissä.

Mielenilmaus järjestetään eduskuntatalon edessä ensi sunnuntaina kahdelta iltapäivällä.

Etelä-Suomen avi kumosi 15. kesäkuuta ulkotiloja koskeneen 50 hengen kokoontumisrajoituksen, joten sunnuntain yhteiskristillinen #jumalansananvapaus-mielenilmaus on muuttunut avoimeksi tilaisuudeksi. Aiemmin pyydettyä ryhmittäistä ennakkoilmoittautumista mielenilmaukseen ei tarvita.

Maltillinen mielenilmaus kestää puoli tuntia ennakkoon ilmoitetun ohjelman mukaisesti. Rekvisiittana ovat vain osallistujien käsissä olevat Raamatut. Paikalle ei saa tuoda plakaatteja tai kylttejä. Mielenilmauksen aikana on noudatettava kaikkia viranomaisten pyyntöjä ja määräyksiä.

Parikanniemisäätiö neliöb. vko26. MJa

Kristittyjä kutsutaan yhteiseen rintamaan uskonnonvapauden ja Raamatun puolesta myös somessa. Mahdollisimman monen kristityn toivotaan tällä viikolla osallistuvan #jumalansananvapaus-somekampanjaan postaamalla kuvan Raamatustaan tai itsestään Raamatun kanssa eri sosiaalisen median kanaviin #jumalansananvapaus-aihetunnisteen kera.