Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Jouluradio rikkoo ennätyksiä

 

Jouluradion musiikkipäällikkö Olli Aimola ja toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne.

Toivontuottajien Jouluradio keräsi tänä jouluna ennätykselliset 533 000 viikottaista kuuntelijaa. Ensimmäisestä adventtisunnuntaista loppiaiseen asti soiva radiokanava kasvatti kuuntelijamääräänsä vuoden takaisesta 80 000:lla. Jouluradion suosio kasvoi kaikkialla, mutta erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Kysyimme Toivontuottajien toimituspäälliköltä, Riitta Kalliorinteeltä, mikä on kohoavan suosion salaisuus.

-Se, että tarjoamme laadukasta ja monipuolista joulumusiikkia kahdeksalla eri nettikanavalla ja 14 fm-lähettimellä ympäri maan, tuottaa tulosta. Tarjoamme modernit, käyttäjäystävälliset ja monimediaaliset kanavat kuunnella radioitamme joulun aikaan, Kalliorinne sanoo.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Jouluradiolla olikin perinteisen radiokanavan lisäksi useampi nettiradio, joita kuunneltiin kaikkiaan 146 eri maassa. Tämän lisäksi toimitus panosti sosiaaliseen mediaan.

-Sosiaalisessa mediassa läsnäolo antaa kuulijoillemme aidon kokemuksen läsnäolostamme. Facebookin 86 500 Jouluradiofania on melkoinen yleisö.

12 jouluna soineen Jouluradion päätehtävä on toimituspäällikön mukaan ”tarjota ihmisille laadukasta, hyvää mieltä tuottavaa ja joulun sanomasta muistuttavaa joulumusiikkia jokaiseen kotiin ja sydämeen.”

-Viime syksy oli maailmalla synkkää aikaa, Jouluradio toi nähtävästi toivoa ja lohtua arjen keskelle. Joulun ja musiikin sanoma välittyi, ja se tuntuu huojentavalta, kanavan musiikkipäällikkö Olli Aimola kommentoi tiedotteessa.

Toivontuottajat on Helsingin, Espoon ja Vantaan luterilaisten seurakuntien mediatoimitus. Sen tunnetuin tuote on joulumusiikille omistettu Jouluradio.