Yleinen: Viikon debatti pui armokuolemaa: eutanasia on arvokysymys monelta kantilta

Burlingtonin herätys jatkuu Yhdysvalloissa

 

– Äiti toi tänne poikansa Floridasta. Pojalla oli paljon ongelmia. Jumala muutti hänen elämänsä! kerrotaan yhdestä uskoontulosta.

Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa sijaitsevan Burlingtonin kaupungin paikallislehti The Times-News uutisoi viime viikolla, että toukokuun alussa, äitienpäivänä aloitettu ja viikon mittaiseksi aiottu kokoussarja on venynyt jo kohta kolmen kuukauden pituiseksi. Ihmisiä tulee jatkuvasti uskoon, ja nyt puhutaan jo Burlingtonin herätyksestä.

Evankelista C. T. Townsend aloitti kokoussarjansa New Hope -baptistiseurakunnassa, mutta pian tilat kävivät ahtaiksi. Päätettiin pystyttää 3 500 istumapaikan teltta, jossa hengellisiä kokouksia jatkettiin.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Paikallislehden mukaan Townsend ja hänen työtoverinsa aikovat olla paikkakunnalla ”niin kauan kuin Jumala käskee lopettaa”.  Tuhansia ihmisiä virtaa sekä Burlingtonista että ympäristöstä kuulemaan julistettua Jumalan sanaa. Teltta alkaa täyttyä jo viideltä iltapäivällä, vaikka kokoukset alkavat vasta puoli kahdeksalta illalla.

Perjantai-iltaisin ja nuorisokokouksissa kuulijoita on lähes 6 000. Pastoreita ja evankelistoja eri puolilta Yhdysvaltoja on tullut auttamaan.

– Kyse ei ole ihmisistä. Kyse ei ole menetelmistä. Meillä ei ole parantumisjonoja. Haluamme vain sitä, että Jeesus voi tehdä jotakin näiden ihmisten sydänten ja elämän hyväksi, herätyskokouksista vastaavat sanovat.

 

 

Kuva: C. T. Townsendin sivusto

 
Päivä artikkelibanneri 11.3.- 2024