Ihmisiä ja ilmiöitä: Ovet auki Israelin evakoille – Maailma seuraa ja kommentoi tilannetta Gazassa, Israelissa omaa surua hoidetaan auttamalla maan sisäisiä pakolaisia

Poplaulaja Justin Bieber puhuu avoimesti uskostaan

 

Justin Bieber evankelioi fanejaan Instagram-tilillään ja suunnittelee gospel-albumin julkaisemista.

Kanadalaissyntyinen Grammy-palkittu pop- ja R&B -laulaja Justin Bieber haluaa The Sun -lehden mukaan esittää tulevaisuudessa ”kristityille soveliasta” musiikkia. Laulajaa lähellä oleva lähde tuo esiin, että Bieber haluaa viidennen studioalbuminsa heijastavan uskonnollista arvomaailmaansa.

Nimetön lähde kertoi the Sunille: ”Justin etsii lauluja, jotka heijastavat sitä, missä hän on menossa hengellisessä elämässään. Hän on aina ollut uskonnollinen, mutta viimeisten parin vuoden aikana hänen suhteensa Hillsong-kirkon kanssa on muuttunut läheisemmäksi ja se on muuttanut hänen koko elämänsä. Jotkut fanit tulevat todella yllättymään [uudesta levystä]”, nimetön lähde lisää.

Perheniemi neliöb. vko 49-50. MJa

Pulse.ng -sivusto uutisoi, että uudelle albumille on tulossa lauluja rakkauden ja lunastuksen kaltaisista avainteemoista. Albumin on tarkoitus ilmestyä tämän vuoden lopussa tai vuoden 2019 alussa.

Vuosien kuluessa poptähti on ollut avoin uskostaan ja julkaissut säännöllisesti uskonnollisia kuvia Instagram-tilillään. Hänet on myös tavattu useita kertoja matkaamasta asuinpaikkansa Los Angelesin Hillsong-kirkkoon.

Justin Bieber yllätti faninsa julkaisemalla 10.4. Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän lauloi Cory Asburyn laulun Reckless Love, joka on ollut suuri hitti kristillisissä yhteisöissä. Justin Bieberillä on tällä hetkellä 98,5 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, faithwire.com uutisoi.

Pääsiäisenä Bieber puolestaan julkaisi Instagamissa todistuspuheenvuoron: ”Jeesus muutti elämäni. Pääsiäisessä ei ole kyse pupuista, vaan se muistuttaa siitä, että Jeesukseni kuoli ristillä minun syntieni tähden ja nousi kuolleista kukistaen kuoleman! Uskon, että näin tapahtui ja se on muuttanut kaiken elämässäni! Olen vapautunut siteistä ja häpeästä.”

CBN news:in mukaan Justin Bieber ilmestyi myös 14.-15.4 Kaliforniassa pidetyille suosituille Coachella-musiikkifestivaaleille. Hän ei ollut festivaaleilla virallisena esiintyjänä, mutta johti lavalla ylistystä esittämällä intiimejä hengellisiä kappaleita akustisen kitaran säestyksellä.

 

 

Aiheet

, ,