Elämäntaito: Lentokonemekaanikon hämmästyttävä ura: Mediatalon toimitusjohtaja Olavi Kumpulainen on nyt myös lähetyslentäjien puheenjohtaja

Piispa Mari Leppänen toimittajien piispantarkastukseen

 
Mari Leppänen nojaa puunrunkoon ja hymyilee

Mari Leppänen on toiminut vuoden Turun arkkihiippakunnan piispana. Kuva: Jani Laukkanen / Kirkon kuvapankki

Turun arkkihiippakunnan piispa Mari Leppänen saapuu Radio Dein ja Kotimaa-lehden journalistiseen piispantarkastukseen keskiviikkoaamuna.

Leppänen on toiminut vuoden Turun arkkihiippakunnan piispana. Toimittuaan kuukauden virassaan hän oli tuoreeltaan vastaamassa toimittajien kysymyksiin Piispan kyselytunnilla talvella 2021. Tuolloin teemoiksi nousivat koronan nostaman kirkon ja seurakuntalaisten kohtaanto-ongelma, arvokonservatiivien ja -liberaalien yhteyden rakentaminen sekä eri tavat ilmentää hengellisyyttä.

Radio Dein suorassa keskiviikkoaamun lähetyksessä piispa Mari Leppäselle kysymyksiä esittävät Pentti Rönkkö Iltalehdestä, Seppo Kummala Satakunnan Kansasta ja Meri Toivanen Kotimaasta sekä Kyselytuntia moderoiva Ariel Neulaniemi Radio Deistä.

Perheniemi neliöb. vkot 21-22. MJa

Piispan kyselytunti suorana lähetyksenä keskiviikkona 25.5. kello 9.05 alkaen. Uusinta klo 13.05 sekä lauantaina klo 13.35. Ohjelmaa voi kuunnella suorana tai jälkikäteen myös Dei Plus-sovelluksen tai -sivuston kautta.

 
Dei, Rukous, artikkeliban.(2/2) 5.12.- MJa