Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Lähetysdokumentti kiri Yle Uutisten kantaan

 

Pertti Söderlund (vas.) on asunut koko elämänsä Afrikassa. Kuva: Mauri Päivinen

Pertti Söderlundista kertova dokumentti Afrikka valitsi minut oli Suomen toiseksi katsotuin televisio-ohjelma torstaina 2. tammikuuta.

YLE TV1 lähetti 2. tammikuuta iltakahdeksalta helluntaiseurakuntien lähetysjärjestön Fida Internationalin palveluksessa olevan lähetyssaarnaajan Pertti Söderlundin elämästä kertovan dokumentin Afrikka valitsi minut.

Ohjelman ensiesitystä seurasi 360 000 katsojaa, mikä teki siitä kyseisenä iltana kaikkien suomalaisten tv-kanavien toiseksi katsotuimman ohjelman. Edelle kiri vain puoli yhdeksän Yle Uutiset.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Puolituntisen dokumentin ohjaaja Mauri Päivinen kiittelee Yleä loistavasta esitysajasta ja tuotantotiimiään, johon kuuluvat käsikirjoittaja Sami Tolvanen, kuvaaja Niko Rissanen, editoija Christian Valtanen ja tuotantosihteeri Merja Vuorisalo.

Dokumentti nähdään uusintana Yle TV1:ssä perjantaina 10. tammikuuta kello 14.25 ja maanantaina 13. tammikuuta kello 9.30.

Se on katsottavissa myös verkossa YLE Areenassa tammikuun ajan. Torstaiaamuun 9. tammikuuta mennessä dokumenttia on katsottu Areenassa yli 4 200 kertaa.