Kalevi Lehtinen: Jumalalla on hyvä suunnitelma ihmistä varten

 

Kalevi Lehtinen. KUVA: Pia Tiusanen

Suomen tunnetuin evankelista Kalevi Lehtinen kutsuu ihmisiä Kansanlähetyspäivien kohokohtaan Hengessä mukana –missioiltoihin. Tilaisuudet järjestetään perjantai ja lauantai iltoina.

– Missioilloissa kerrotaan, mitä tarjottavaa kristinuskolla on tavalliselle ihmisille. Kansanlähetyspäivät ovat mainio mahdollisuus punnita elämän tärkeitä asioita ja uskon olemusta, Lehtinen vakuuttaa.

– Usko antaa tässä elämässä omantunnon rauhan, elämän tarkoituksen, identiteetin, Jumalan lapseuden, turvallisuuden, tukiverkoston, ilon, rakkauden, uuden maailmankatsomuksen ja yhteyden Jeesukseen. Tulevassa elämässä usko antaa lisäksi paikan taivaassa ja iankaikkisen elämän.

– Jos haluat päästä osalliseksi siitä, mitä usko antaa, tarjoaa Kansanlähetyspäivät siihen huikean mahdollisuuden, Lehtinen rohkaisee.

Karas-Sana Neliöb. 22.-28.4.

Kalevi Lehtisen mukaan Jumalalla on hyvä suunnitelma ihmistä varten.

– Hän teki suunnitelman meitä varten jo ennen maailmankaikkeuden luomista. Hän tiesi, että ihminen lankeaa syntiin. Siksi hänen suunnitelmaansa kuului alusta saakka Jeesuksen sovitustyö, kertoo Kansanlähetyspäivien pääpuhujana toimiva Lehtinen.

– Jeesus kärsi syntiemme rangaistuksen jo pari vuosituhatta ennen kuin syntiä teimme. Pyhä Henki tuo meille Jumalan kutsun ja herkistää meitä kuulemaan sen.

– Olemme iloisen odostuksen vallassa Seinäjoen tulevien juhlien suhteen, Lehtinen toteaa vaimonsa Leenan kanssa.

Kalevi Lehtinen luotsaa missioiltoja Kansanlähetyspäivillä 1. ja 2.7.

 
artikkelibanneri Uusi Tie