Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Jukka Kallioinen Kansanlähetyksen apulaislähetysjohtajan tehtävään

 

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys on kutsunut aluekoordinaattori Jukka Kallioisen apulaislähetysjohtajaksi 1.12.2012 alkaen. Apulaislähetysjohtajan tehtävä korvaa jatkossa kotimaisen ja ulkomaisen työn johtajan tehtävän, jota ensi kesään asti hoitaa Arto Hukari.
Hukari on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle kesällä 2013. Siihen asti hänen toimenkuvassaan painottuvat kansanlähetyspiirien toiminnan tukeminen, Raamatun opettaminen ja lähetysnäyn vahvistaminen.

Jukka Kallioinen on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri. Hän on opiskellut 1970-luvun alussa neljä vuotta teologiaa Kansanlähetyksen Lähetyskorkeakoulussa ja valmistunut lähetysopin kandidaatiksi. Kallioinen on toiminut yli 14 vuotta lähetystyössä Japanissa, joista viimeiset kaksi vuotta työalan esimiehenä. Suomessa hän on toiminut työkausien välissä luokanopettajana yhteensä 14 vuotta.

Jukka Kallioinen palasi lähetystyöstä Suomeen vuonna 2011, jonka jälkeen hän on toiminut kotimaantyön aluekoordinaattorina. Kansanlähetyksen kotimaantyön aluekoordinaattorin tehtävät järjestetään uudelleen.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Kansanlähetys (SEKL) on lähetysherätysliike, jonka 17 Kansanlähetyspiiriä toimivat yhteistyössä seurakuntien kanssa. Ulkomaantyössä on 76 työntekijää 13  työalueella. Järjestön tunnuksena on ”Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja”.