Ihmisiä ja ilmiöitä: Marita ja Markku Kulmala: Avioliittoleiri muutti elämän tärkeysjärjestyksen   Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Hukkunut poika heräsi henkiin?

 

(kuva: sxc.hu)

Yhdysvaltojen Washingtonin osavaltiossa ihmetellään 12-vuotiaan pojan virkoamista noin puolen tunnin kuolleena olon jälkeen.

Kauhun hetkiä rannalla viettäneet uskovat amerikkalaisnuoret saivat vastauksen rukoukseensa, kun heidän vuorovesiaallon yllättämä toverinsa virkosi henkiin arviolta puolen tunnin kuolleenaolon jälkeen.

Huomattavaa mediajulkisuutta saaneessa tapauksessa ryhmä baptistinuoria oli viettämässä päivää rannalla Washingtonin osavaltiossa, kun rantavedessä kävellyt 12-vuotias Dale Ostrander huuhtoutui mereen. Pelastajien etsiessä poikaa vedestä muu ryhmä kokoontui rukoilemaan hänen puolestaan.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Ostranderin löydyttyä häntä yritettiin elvyttää ensin paikan päällä ja sitten ambulanssissa, mutta pulssia tai hengitystä ei havaittu. Oltuaan kuolleena arviolta 20-30 minuuttia hän kuitenkin tuntemattomasta syystä virkosi sairaalassa. Sen jälkeen Ostrander on toipunut nopeasti, mikä on hämmästyttänyt häntä hoitaneita lääkäreitä.

Onnettomuuden jälkeen perustettua rukousblogia ylläpitävän Denise Mingen mukaan kyseessä on suoranainen Jumalan ihme.
– Henkilökohtaisesti uskon, että Jumala osoittaa kuinka voimakas hän on, ja että hän hallitsee tilanteita, Minge kommentoi.