Arto Antturi valottaa työsuhteensa päättymistä – luottamuspula uuden hallituksen puheenjohtajan kanssa yksi syy

 
Arto Antturi.

Medialähetys Sanansaattajien toiminnanjohtaja Arto Antturi toteaa lähettämässään tiedotteessa olevansa pahoillaan Ville Hoikkalan Seurakuntalaisessa kertomista näkemyksistä hänen eroonsa liittyen.

Seurakuntalainen julkaisi aiemmin tänään lyhyen uutisen, jonka mukaan toiminnanjohtaja Arto Antturi olisi irtisanoutunut Medialähetys Sanansaattajien palveluksesta. Juttu ei kaikilta yksityiskohdiltaan pitänyt paikkaansa, tiedotteessa todetaan.

– On totta, että olen joulun jälkeisellä viikolla neuvotellut hyvässä yhteisymmärryksessä silloisen puheenjohtajan Sami Jalosen kanssa työsuhteeni päättymisestä, Arto Antturi kertoo.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

– Sovimme, että jatkan vielä tammikuun ajan, jotta saamme monia työn alla olevia asioita hoidetuksi hyvässä järjestyksessä.

Sansan uutena puheenjohtajana 1.1.2023 aloittanut Ville Hoikkala antoi Seurakuntalaiselle lausunnon, jonka mukaan lähtemisen syynä olisi mahdollisesti Arto Antturin käytökseen liittyvät epäilykset.

– Olen todella pahoillani, että uusi puheenjohtaja ryhtyi heti toisena päivänään tällaiseen viestintään, Antturi murehtii.

– Samalla se kuitenkin paljastaa todellisen syyn siihen, miksi katsoimme järkeväksi päättää työsuhteeni. Minulla ei ole luottamusta Ville Hoikkalan tapaan toimia.

Hoikkala ei lausunnon antaessaan ollut nähnyt uudenvuoden alla allekirjoitettua sopimusta. Sen sijaan hän oli lukenut hallituksen jäsenenä edelleen jatkavan edellisen puheenjohtajan Sami Jalosen tervehdyksen Sansan henkilöstölle. Tuossa tervehdyksessä Jalonen kertoi, että ”olemme sopineet, että Arton työsuhteen päättymiseen liittyvä tiedotus hoidetaan yhteistuumin”. Hoikkala antoi lausuntonsa Seurakuntalaiselle neuvottelematta sen paremmin Jalosen kuin Antturinkaan kanssa.