Kirkko: Piispainkokous esittää kirkollista vihkimistä kaikille pareille – yksi piispainkokouksen jäsen jätti päätöksestä eriävän mielipiteen

Medialähetys Sanansaattajien toiminnanjohtaja Arto Antturi jättää tehtävänsä

 

Arto Antturi aloitti Medialähetys Sanansaattajien toiminnanjohtajana syyskuussa 2020. Kuva: Sari Savela

Toiminnanjohtaja Arto Antturi jätti viime vuoden lopulla Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) hallituksen edelliselle puheenjohtajalle eroilmoituksensa.

Arto Antturi, 61, on irtisanoutunut tehtävästään. Hän on tänään kertonut erostaan Sansan henkilökunnalle. Järjestön viimevuotiselle hallituksen puheenjohtajalle Sami Jaloselle hän jätti eroilmoituksen jo viime vuoden lopussa.

Sansan hallituksen puheenjohtajana vuoden 2023 alusta aloittanut Ville Hoikkala vahvistaa tiedon. Hoikkala korostaa puhelinhaastattelussa, että eropäätös on Antturin oma. Hoikkala ei suostu arvuuttelemaan mahdollisia syitä erolle, mutta toteaa, että Antturin käyttäytymisestä on käyty hallituksessa keskusteluja.

Karas-Sana Neliöb. 18.-24.3.

Arto Antturi aloitti Sansan  toiminnanjohtajana syyskuussa 2020 lähetysjärjestön edellisen toiminnanjohtaja Juha Auvisen jäätyä eläkkeelle. Antturi siirtyi tehtävään Helsingin Pitäjänmäen seurakunnan kirkkoherran tehtävästä.

*

Tekstiä korjattu ma klo 12.23