Valtakunnallisena rukousvuorokautena muistetaan perheitä

 

ABC+ -lehden päätoimittaja Sari Savela

Helmikuun alussa vietetään valtakunnallista rukousvuorokautta, joka alkaa perjantaina 4.2 klo 18. Tarkoituksena on rukoilla perheiden ja avioliittojen puolesta. Kampanjan koordinaattorina toimiva ABC+ lehden päätoimittaja Sari Savela on tilaisuudesta innoissaan.

– Perhe- ja avioliittoteema liittyy läheisesti tekemäämme työhön. Näemme koko ajan huutavan tarpeen rukoukselle juuri tällä elämän alueella. Asiat näyttävä menevän huonompaan suuntaan ja siitä ei voi olla syntymättä pahoinvointia pitkässä juoksussa. Rukous on aseemme ja se voi muuttaa kehityksen suuntaa, Savela uskoo.

Rukousvuorokauteen on mahdollista osallistua yksin tai yhdessä omasta sijainnista riippumatta. Kampanjaa varten voi muodostaa myös oman ryhmän, jonka kanssa kokoontuu rukoilemaan vuorokauden aikana. Rukoustempauksen yhteistyötahoina toimivat muun muassa HNMKY:n avioliittotyö, Jippiimissio, Kristillisen kasvatuksen keskus ry sekä Kansanlähetyksen avioliitto- ja perhetyö. Osanottajia on myös Suomen Adventtikirkosta ja Helluntaikirkosta.

Dei Neliöb. 9.2.-3.3.