Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Tom De Vries siirtyy WCA:n johtoon

 

Tom De Vries aloitti siirtymäkautensa WCA:n toiminnanjohtajan tehtävään 15.6. Gary Schwammleinin rinnalla. Toiminnanjohtajuus siirtyy De Vriesille 1.9. Kuva Karoliina Leikkari

Willow Creek Association (WCA) saa syyskuun alussa uuden toiminnanjohtajan, kun Tom De Vries aloittaa tehtävässään Gary Schwammleinin seuraajana. WCA organisoi vuosittain muun muassa Global Leadership Summit -konferensseja ympäri maailmaa.

Tom De Vries on toiminut vuodesta 2011 lähtien Amerikan reformoidun kirkon (RCA) pääsihteerinä. Hänen vastuullaan on ollut yli 1 100 seurakunnan, uusien seurakuntien istutustyön, kirkon USA:n ja Kanadan toimintojen sekä 40 maassa ympäri maailmaa tehtävän lähetystyön johtaminen. Kirkkokuntaan kuuluu yli 200 000 jäsentä.

Hänellä on käytännöllisen teologian tohtorin tutkinto (Western Seminary), teologian maisterin tutkinto (Fuller Seminary) ja humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto (Wheaton College). Hän on naimisissa Lauran kanssa ja heillä on kolme aikuista lasta — Trey, Ty ja Torri.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

De Vries on kokenut johtaja ja taitava kommunikoija. Hän on toiminut 19 vuotta pastorina useissa seurakunnissa eri puolilla Yhdysvaltoja ja johtanut uusia alueellisia toimintoja, joiden tavoitteena on ollut uusien seurakuntien istutustyö ja seurakunnan kasvu. Tämän kokemuksen vuoksi hänet valittiin aikoinaan RCA:n pääsihteeriksi.

Pääsihteerinä hän rakensi 15-vuotien strategian uusien johtajien varustamiseksi ja sitouttamiseksi Kristuksen seurakunnan tehtävään. Hän johti myös kirkkokunnan kansainvälistä työtä, jonka tehtävänä oli tarjota neuvoa ja tukea lähetystyöhön ympäri maailmaa.

Yhteinen näky Kristuksen seurakunnasta

De Vries on osallistunut GLS-konferensseihin 20 vuoden ajan. Hän jakaa näyn paikallisen seurakunnan tehtävästä ja tunnistaa, että kaikki jotka vaikuttavat toisiin tarvitsevat parempia johtajuustaitoja.

– Haluamme olla auttamassa ja varustamassa yhä useampia johtajia siellä missä on kipua ja rikkinäisyyttä, jotta Jumalan valtakunta voisi kasvaa ja saada aikaan muutosta, De Vries kuvailee GLS:n kanssa jakamaansa näkyä.

Hänen elämäntehtävänään on vaikuttaa niihin, jotka toimivat Kristuksen seurakunnassa. Osana kutsumustaan hän on halunnut panostaa aikaansa ihmisten johtajuustaitojen kehittämiseen. Hän uskoo, että parhaiten hän voi elää kutsumustaan todeksi WCA:n ja GLS:n kautta.

Gary Schwammlein jättä Willow Creek Associationin toiminnanjohtajan tehtävät 1.9., mutta jatkaa edelleen neuvonantajana. Kuva: Karoliina Leikkari

Schwammlein jatkaa neuvonantajana

Gary Schwammlein on palvellut WCA:ssa yli 20 vuotta, joista viimeiset neljä vuotta toiminnanjohtajan tehtävässä. Ennen siirtymistään WCA:han 1996 hän teki menestyksekkään uran yritysjohtajana. Hän oli rakentamassa GLS:n kansainvälistä työtä alkumetreiltä siihen mitä se on tänä päivänä — konferensseja järjestetään nykyisellään 128 maassa, yli 700 paikassa ja 60 kielellä.

Schwammlein jatkaa aktiivisesti WCA:n työyhteydessä osa-aikaisena neuvonantajana. Hän on mukana pääasiassa kansainvälisessä työssä, varainkeruussa ja strategisessa kehitystyössä.

 

 

Aiheet

,