Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Tikkurilan kirkossa surtiin ja laulettiin virttä ”Maan korvessa kulkevi lapsosen tie” – kirkko on avoinna hiljentymistä varten myös tänään

 

Tikkurilan kirkko on avoinna keskiviikkona 3.4. hiljentymistä varten aina klo 21 saakka. Kuva: Tuomas Uusheimo

Tikkurilan kirkko Vantaalla kokosi eilen surevia ihmisiä yhteiseen hartaustilaisuuteen muistamaan Viertolan koulun ampumavälikohtauksen uhreja ja heidän läheisiään.

Sisäministeri Mari Rantanen (PS) on esittänyt toiveen, että koko Suomi osallistuu tänään suruliputukseen. Liputuksella muistetaan eilisen Vantaan Viertolan koulussa tapahtuneen ampumavälikohtauksen uhreja. Kouluampumisessa kuoli yksi koululainen ja kaksi loukkaantui vakavasti.

Tikkurilan kirkossa Vantaalla vietettiin eilen illalla hartaushetki, johon osallistui kirkon täydeltä järkyttyneitä ja surevia lapsia ja aikuisia. Tilaisuus alkoi Maan korvessa kulkevi lapsosen tie -virrellä (vk 971). Kirkko oli pitkin päivää avoinna hiljentymistä varten, myös tänään keskiviikkona kirkkoon pääsee hiljentymään. Kirkon työntekijöitä on paikalla varmimmin keskipäivällä.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.