Ihmisiä ja ilmiöitä: Venäjän hyökkäys karisti Timo Soinista EU-kriittisyyden: ”Ennen katsoin tahallaan sivuun, kun sopi agendaan vetää turpaan”

Television välityksellä autetaan väkivallan keskellä eläviä lapsia

 

Sateliittikanavan katselijoita.

Televisio ohjelmien avulla lievitetään lasten stressiä epävakaissa maissa. Epävarmuuden keskellä elävät lapset saavat turvaa SAT-7 ohjelmista muun muassa Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idän maissa.

– SAT-7 on turvallinen kasvukumppani. Kristillisten lastenohjelmien äärellä lapset voivat levähtää ja unohtaa hetkeksi ympäröivän todellisuuden, kertoo televisio kanavalla työskentelevä Anne Tunér Kyprokselta.

-Myös monet vanhemmat, uskontoon katsomatta, jättävät lapsensa hyvillä mielin SAT-7:n lastenohjelmien pariin, Tunér jatkaa.

SAT-7 Kids on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa arabiankielinen kristillinen lastenkanava. Sen ohjelmistossa on mm. draamaa, musiikkia, piirrettyjä sekä keskustelu- ja opetusohjelmia 24 tuntia vuorokaudessa. Farsinkielinen SAT-7 Pars lähettää runsaan tunnin mittaista lastenohjelmapakettia, joka uusitaan muutamaan kertaan joka päivä.

Dei Neliöb.20.9.-11.10. MJa

Satelliittitelevisio on suosituin joukkoviestin

Satelliittitelevisio on Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan suosituin joukkoviestin, ja television ääressä vietetään runsaasti aikaa. Erityisesti maissa, joissa on vaarallista lähteä pimeällä ulos, ihmiset katsovat iltaisin paljon televisiota.

SAT-7:n ohjelmat ovat paikallisten kristittyjen tekemiä, ja niitä katsotaan yli 70 maassa Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa, Keski-Aasiassa ja Euroopassa. Arabian- ja farsinkieliset lastenohjelmat hyödyttävät myös niitä lapsia, jotka eivät pääse kouluun.

– Haluan nähdä lapset onnellisina ja kertoa heille Jeesuksesta. SAT-7 tarjoaa lapsille laatuaikaa. Haluamme, että television edessä vietetty aika olisi rentouttavaa ja samalla opettavaista, sanoo SAT-7 Parsin lastenohjelmien koordinaattori Parastoo Poortaheri.

Radiolähetysjärjestö Sanansaattajat tukee työtä kevätkeräyksellään. Keräykseen voi osallistua osoitteessa: http://www.sansa.fi/kristillisilla-tv-ohjelmilla-evaita-elamaan-kerays.html