Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Tämä oli vuoden luetuin jae Raamatussa 

 
raamattu lehdet tuulessa

(Unsplash / Aaron Burden)

Youversion on napannut johtopaikan kansainvälisten raamattusovellusten joukossa. Käännöksiä appissa on noin 1100, joista neljä suomeksi.

Vuonna 2022 raamattusovellus YouVersionissa maailmanlaajuisesti luetuin, jaetuin ja eniten kirjanmerkkeihin lisätty raamatunjae oli Jesaja 41:10: ”– älä pelkää, minä olen sinun kanssasi! Älä arkana pälyile ympärillesi – minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni.” 

Youversion, joka tunnetaan myös nimillä Bible.com tai Bible App, on maailman ladatuin raamattusovellus. Maailmanlaajuisesti se oli vuonna 2021 ladattu jo 500 miljoonaa kertaa älypuhelimiin.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Youversionissa on noin 1500 raamatunkäännöstä noin 1100 eri kielellä. Suomeksi sovelluksessa on käytettävissä Kirkkoraamatut 1990- ja 1930 -luvun käännöksinä, Raamattu Kansalle -käännös sekä vuoden 1776 Biblia.

– Jakeen suosio kertoo halustamme saada muistutus siitä, että emme ole yksin kamppailuissamme, vaikka siltä tuntuisi, sanoo YouVersionin perustaja ja toimitusjohtaja Bobby Gruenewald. 

– Kuten jakeessa sanotaan, Jumala on voimamme ja hän on aina kanssamme. 

 

 

Aiheet