Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Suomen Vapaakirkko sai uuden lähetysjohtajan

 

Kuva: Markku Pitkänen

Vapaakirkon Seinäjoelle kokoontunut vuosikokous valitsi perjantaina 3.7. FM Nanna Rautiaisen (42) kirkon lähetysjohtajaksi.

Nanna Rautiainen on kieltenopettaja ja hänellä on myös Vapaakirkon lähetystyöntekijäkoulutus. Hän on toiminut Vapaakirkon lähetystyöntekijänä Aasiassa. Hän on Tampereen vapaakirkkoseurakunnan jäsen.

Vuosikokous valitsi Rautiaisen tehtäväänsä 111 äänellä, toinen ehdolla ollut sai 64 ääntä.

KRS Krito 10.-23.6.

Vahva tausta

– Nanna Rautiainen tuntee hyvin lähetystyön arjen ja haasteet. Hänellä on pitkäaikainen kokemus niin lähettinä kuin lähettäjänäkin. Hän on ollut myös Vapaakirkon lähetystoimikunnan jäsen, kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen toteaa.
– Saamme kirkkoomme lähetysjohtajan, joka on hyvin motivoitunut tehtäväänsä. Hänellä on hyvä ymmärrys lähetystyön globaalista tilanteesta. Rautiainen on idearikas, hän omaa näkemystä Vapaakirkon lähetystyön kehittämiseen ja hänellä on erinomaiset vuorovaikutustaidot, Vuorinen linjaa.

Vapaakirkon edellinen lähetysjohtaja Richard Brewis siirtyi keväällä Pipliaseuran palvelukseen ulkomaisen työn ohjelmajohtajaksi.

Kuluva vuosi on Vapaakirkon lähetyksen juhlavuosi. Työ alkoi 125 vuotta sitten ensimmäisen lähetin Agnes Meyerin aloitettua matkansa kohti Kiinaa vuonna 1890. Vapaakirkon lähetyksellä on tällä hetkellä palveluksessaan runsaat 30 työntekijää.

 
Päivä artikkelibanneri 11.3.- 2024