Suomen Raamattuopistolla koronavirusaltistus

 

Suomen Raamattuopisto

Yhdellä opiskelijalla on todettu koronavirustartunta ja tämän vuoksi 23 opiskelijaa ja kolme henkilökuntaan kuuluvaa on asetettu karanteeniin.

Yhdellä Suomen Raamattuopiston opiskelijalla on todettu koronatartunta. Opiskelija ei asu asuntolassa, vaan käy kotoaan päivisin oppilaitoksessa. Tämän vuoksi 23 opiskelijaa ja kolme henkilökuntaan kuuluvaa henkilöä on asetettu karanteeniin. Kaikkiin altistuneisiin henkilöihin ollaan parhaillaan yhteydessä. Altistuneen oman kunnan tartuntatautiyksikkö pitää yhteyttä karanteeniin asetettuihin.

”Olemme välittömästi terveysviranomaisilta tiedon ja toimintaohjeet saatuamme tiedottaneet opiskelijoita ja henkilökuntaamme mahdollisesta altistumisesta. Tapauksesta huolimatta Suomen Raamattuopisto on edelleen turvallinen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Me, opettajat ja muu henkilökunta, teemme kaiken voitavamme, että täällä olisi turvallista asua ja opiskella”, sanoo Suomen Raamattuopiston rehtori Marja-Kaarina Marttila

Rukous2025, 19.1.-16.2. neliöb, MJa

Oppilaitoksen muiden opiskelijoiden opetus jatkuu normaalisti lähiopetuksena Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamia ohjeita noudattaen uusien tartuntojen ehkäisemiseksi. Kauniaisten kaupungin tartuntatautitiimi seuraa tilanteen kehittymistä.

Suomen Raamattuopiston tiloissa sijaitsee myös Perussanoman kirjamyymälä ja kirjalähettämö. Kukaan Perussanoman henkilökunnasta ei ole altistunut. Perussanoman tilat on kuitenkin varotoimenpiteenä korostetusti desinfioitu lauantaiaamupäivän kuluessa.

Lähde: Suomen Raamattuopiston tiedote / verkkosivut:
https://raamattuopisto.fi 

Lisätiedot:
Rehtori Marja-Kaarina Marttila, marja-kaarina.marttila@sro.fi
Vararehtori Veli-Matti Kujala, veli-matti.kujala@sro.fi