Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Seurakuntalainen.fi uudistui

 

Seurakuntalainen.fi -uutispalvelu on uudistunut. Sivusto on kohottanut kasvojaan ja seuraa uskoon, arvoihin ja kristillisyyteen pureutuvia uutisaiheita ja keskustelua uudella ilmeellä.

Palstalla esittelee näkemyksiään joukko kristillisen median päätoimittajia. Syksyn aikana sivustolla aloittaa joukko uusia blogisteja, muun muassa teologian ylioppilas, puoluesihteeri Timo Laaninen ja europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola.

– Uutisnostot ja blogipoiminnat tarjoillaan lukijoille aiempaa monipuolisemmin ja selkeämmin, minkä uskomme helpottavan uutisten sekä sivustolla käytävän keskustelun seuraamista. Toivomme sen myös innoittavan uutisten ja blogien vilkkaaseen ja asialliseen kommentointiin, sanoo Seurakuntalainen.fi:n päätoimittaja Kai Kortelainen.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

– Lähtökohtana on ollut suosittujen sisältöjen tuominen lähemmäksi lukijaa visuaalisesti fiksulla tavalla.

Uudistus tuo Seurakuntalainen.fi:n ulkoasuun uutta ilmettä. Verkkomedian logoa on uudistettu, otsikkofontteja ja navigointipalkkia pelkistetty, haku-toimintoa selkiytetty ja sivuston visuaalista ilmettä nykyaikaistettu.

– Olemme huomioineet myös sosiaalisen median käyttäjät. Julkaistut jutut on helppo jakaa yhteisöpalveluissa, Kortelainen kertoo.

Seurakuntalainen.fi:n uudistunut sivusto avautui torstaina 26. syyskuuta. Seurakuntalainen.fi:n toimitus vastaa lukijoiden antamaan palautteeseen verkkojulkaisun uutispalstalla sekä Seurakuntalainen.fi:n Facebook-sivuilla.

Seurakuntalainen.fi:n julkaisuyhteistyössä on mukana joukko kotimaisia kristillisiä mediataloja.