Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Radio Dei tenttaa puoluejohtajien arvot ja kuntavaalitavoitteet

 

Radio Dei tenttaa eduskuntapuolueiden puheenjohtajat ennen huhtikuussa käytäviä kuntavaaleja. Valtakunnallisen kristillisen radiokanavan vaalitenttisarjassa haastatellaan eduskuntapuolueiden puheenjohtajat 7. helmikuuta alkaen.

Vaalitentit kuullaan Radio Dein taajuuksilla sunnuntai-iltaisin heti kello 20 uutisten jälkeen helmikuun 7. päivästä alkaen.  Radio Dei toteuttaa Tapani Ruokasen isännöimät tentit yhteistuotantona Alfa-TV:n kanssa. Lähetykset nähdään samana päivänä myös televisiossa.

– Pitkissä haastatteluissa on mahdollisuus kuuulla puoluejohtajien arvoista, tavoitteista ja toiveista, mutta myös siitä, millaisia he ovat ihmisenä, Tapani Ruokanen sanoo.

SRO neliöb. 10-16.6.

Puoluejohtajien vaalitenttisarjan avaa sunnuntaina 7. helmikuuta Harry ”Hjallis” Harkimo ja Liike Nyt. Seuraavana sunnuntaina ääneen pääsee Keskustan Annika Saarikko.

Tentit voi kuunnella suorana tai lähetyksen jälkeen myös sivulla radiodei.fi/kuntavaalitentti, jonne päivitetään tietoa myös tulevien puheenjohtajatenttien lähetysajoista.

Kuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 18. huhtikuuta.

 
Dei, retroäijät, artikkeliban 31.5.- (1/2)