Radio Dei mittauttaa puoluejohtajien arvot

 

Radio Dei mittauttaa puolueiden vaaliohjelmat ja puoluejohtajien arvot eduskuntavaalien kynnyksellä. Valtakunnallisen kristillisen radiokanavan vaalitenttisarjassa haastatellaan eduskuntapuolueiden puheenjohtajat 1. helmikuuta alkaen.

Puheenjohtajahaastattelut toimittaa 1980-luvulta lähtien vaalitenttejä isännöinyt Tapani Ruokanen.

Vaalitentit kuullaan Radio Dein taajuuksilla perjantai-iltapäivisin heti kello 16 sähkeuutisten jälkeen helmikuun 1. päivästä alkaen. Tenteistä lähetetään lisäksi tiistaisin iltauusinnat, jolloin lähetykset nähdään myös Alfa-TV:ssä.

IK-opisto neliöb. 15.-28.7.

Puheenjohtajahaastattelut lähetetään Radio Dein taajuuksilla eri puolella Suomea. Tentit voi kuunnella suorana tai lähetyksen jälkeen myös Radio Dein verkkosivuilla ja Radiot.fi-palvelussa.

– Kevään eduskunta- ja eurovaaleissa ratkaistaan Suomen tulevaisuuden tärkeimpiä kysymyksiä ja koko Euroopan mantereen suunta. Tavoitteeni on pureutua puheenjohtajien pitkissä haastatteluissa poikkeuksellisen perusteellisesti heidän arvoihinsa, tavoitteisiinsa ja toiveisiinsa, mutta myös siihen, millaisia he ovat ihmisinä, vaalitenttien isäntä Tapani Ruokanen ennakoi.

Eduskuntavaalien vaalipäivä on 14. huhtikuuta. Ennakkoäänestysaika kotimaassa on 3.-9. huhtikuuta.

Puoluejohtajat Radio Dein Isäntänä Tapani Ruokanen -lähetyksissä perjantaisin klo 16 ja uusintana tiistaisin klo 19 helmikuun alusta alkaen:

pe 1.2. Pekka Haavisto

pe 8.2. Li Andersson

pe 15.2. Sari Essayah

pe 22.2. Ville Skinnari (Antti Rinne sairauslomalla)

pe 1.3. Jussi Halla-aho

pe 8.3. Petteri Orpo

pe 15.3. Anna-Maja Henriksson

pe 22.3. Sampo Terho

pe 29.3. Juha Sipilä

 
Dei, sävelmatka, artikkeliban 31.5.- (2/2)