Hyvät: Viikon debatti ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi: ”Lajissaan ainutlaatuinen” – Radio Dei kisaa myös juontajatittelistä

Puoluejohtajien ja kirkon arvoilta suorana verkossa ja Radio Deissä

 

Vaaleihin valmistautuvat puolueiden puheenjohtajat selvittävät kantojaan kirkkoon ja kristilliseen arvomaailmaan Kirkon arvoilta -paneelissa Helsingin tuomiokirkon kryptassa tiistaina 22. maaliskuuta.

Kirkkohallituksen ja Helsingin seurakuntien järjestämä paneeli kuullaan suorana lähetyksenä valtakunnallisesti Radio Dein taajuuksilla. Paneelia voi seurata myös verkossa. Puoluejohtajien paneeli ja suora videolähetys sekä Radio Dein lähetys alkavat klo 18.30.

Arvokeskustelua voi seurata verkossa suorana lähetyksenä osoitteessa http://evl.fi/eduskuntavaalit. Arvoista käydään myös verkkokeskustelua facebook-ryhmässä nimeltään Arvoilta 22.3. Illan aikana verkkokeskustelijat ovat myös suomi24.fi-palvelun Kirkko kuulolla -palstalla: http://keskustelu.suomi24.fi/debate/6049.

Dei Neliöb. 9.2.-3.3.

Mukana ovat eduskuntapuolueiden puheenjohtajat Mari Kiviniemi, Jyrki Katainen, Jutta Urpilainen, Anni Sinnemäki, Paavo Arhinmäki, Päivi Räsänen, Stefan Wallin sekä varapuheenjohtaja Pentti Oinonen.

Kirkon edustajina mukana ovat Kirkkohallituksen kansliapäällikkö Jukka Keskitalo, Kirkon Ulkomaanavun toiminnanjohtaja Pauliina Parhiala sekä Turun piispa Kaarlo Kalliala. Illan juontavat Kirkon tiedotuskeskuksen tiedotuspäällikkö Iiris Kivimäki ja Lauttasaaren kirkkoherra Juha Rintamäki.

Paneelissa kirkko haastaa eduskuntapuolueiden puheenjohtajat arvokeskusteluun. Illassa keskustellaan kirkon arvoista eli vastuullisuudesta, oikeudenmukaisuudesta, totuudellisuudesta ja pyhän kunnioituksesta.

Arvoilta on avoin yleisölle. Kryptaan mahtuu noin 200 osallistujaa. Kryptan ovet avataan yleisölle klo 17.30. Tilaisuus videoidaan suorana lähetyksenä myös tuomiokirkon kirkkosaliin. Kahvitus alkaa kello 18.00.

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)