Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Poika ei käynytkään taivaassa

 

Poika joka palasi taivaasta -kirja.

Viime vuonna Suomessakin julkaistusta “Poika, joka palasi taivaasta” -kirjasta tuttu Alex Malarkey on lähettänyt tiedotteen, ettei oikeasti käynytkään taivaassa. Hän kehottaa ihmisiä tutkimaan Raamattua, joka on hänen mukaansa ainoa totuuden lähde.

”Ihmiset ovat tehneet ja tekevät edelleen rahaa valheilla. Heidän pitäisi vain lukea Raamattua, se on tarpeeksi”, Alex kertoo.

Alexin ja hänen isänsä Kevin Malarkeyn kirja The boy who came back from Heaven on ollut maailmanlaajuisesti suosittu ja tunnettu. Siitä on tehty myös tv-elokuva. 

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

”Sanoin menneeni taivaaseen, koska ajattelin saavani sillä huomiota.”

Amerikkalainen kustantaja on vetänyt kirjan myynnistä. Samoin on tehnyt suomalainen kustantaja, Kuva ja Sana. Sen toimitusjohtaja Pekka Haapasaari on surullinen viime viikolla tulleesta tiedosta.

-Otimme kirjan pois myynnistä heti tiedon saatuamme. Sekä alkuperäinen kustantaja, että me olemme uutisesta tyrmistyneitä ja pahoillamme sekä omasta että lukijoidemme puolesta, Haapasaari sanoo.

Hänen mukaansa myös alkuperäinen kustannustoimittaja oli ollut vakuuttunut pojan ja isän kertomuksen aitoudesta. Jokainen teos arvioidaan huolellisesti ennen kustannuspäätöksen tekoa.

-Sopimuksentekohetkellä ei ollut aihetta olettaa, että Kevin ja Alex Malarkeyn kertoma kertomus ei olisi ollut totta.