Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Pitsakuskille jättitippi seurakunnasta

 

Kuvituskuva: freeimages.com

Amerikkalainen seurakunta sovelsi pastorin opetusta anteliaisuudesta käytäntöön välittömästi.

Etelädakotalaisen pitserian työntekijä hämmästyi, kun hän tuli toimittamaan pitsatilausta paikalliseen helluntaiseurakuntaan: hänet ohjattiin kirkkosaliin, jossa pastorit ja seurakuntalaiset olivat häntä odottamassa, ja hänelle annettiin kirjekuori täynnä rahaa.

Pierren kaupungissa toimivan New Life Assembly of God -helluntaiseurakunnan pastori Joe R. Henson oli valinnut joulukuisen sunnuntain saarna-aiheeksi anteliaisuuden, ja puheensa päätteeksi hän pyysi noin 200-päistä kirkkokansaa vastaamaan opetukseen antamalla kolehtiin rakkauden lahjan pitserian työntekijälle.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Pian sen jälkeen kirkolle saapui pitseriassa työskentelevä Lewis White Magpie, 24. Hänen saamassaan kirjekuoressa oli 667,29 dollaria (n. 610 euroa).

Yrityksen omistaja kuuluu kyseiseen seurakuntaan, ja lahja haluttiin antaa juuri Maqpielle, sillä hän oli aiemmin ollut auto-onnettomuudessa eikä ollut kyennyt korjauttamaan autoaan takaisin ajokuntoon.

– Se oli hyvin anteliasta. Ja suuri yllätys, Maqpie sanoo asiasta uutisoineella PENews-sivustolla.