Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Päivän paras aprillipila? ”Vapaa-ajattelijoiden näytelmäryhmä esittää seimikuvaelman”

 

Kirkko & Kaupunki paljastaa, että Kallion kirkkoherra Teemu Laajasalo on kutsunut apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalaisen saarnaamaan Kallion kirkkoon.

Messun esirukoukseen johdattelee Vapaa-ajattelijoiden liiton puheenjohtaja Petri Karisma. Tilaisuudessa avustaa Helsingin vapaa-ajattelijoiden sekakuoro laulamalla Suvivirren ja Enkeli taivaan.

Vapaa-ajattelijoiden näytelmäryhmä esittää seimikuvaelman.

”Messun jälkeen väki kokoontuu kirkon pihalle hiilivalkealle, jossa voi paistaa makkaraa tai tikkupullaa. Samalla voi kieltää vaikka kolmesti kaiken sen, mihin on aiemmin uskonut tai ollut uskomatta. Koska tilaisuuteen odotetaan paljon entisiä ateisteja ja saatananpalvojia, on paikalle lupautunut tulemaan naapurista Helsingin pelastuslaitoksen ruiskuauto mahdollisten joukkokasteiden ja kirkonpolttojen varalta”, Kirkko & Kaupunki kertoo.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

”Messu Kallion kirkossa alkaa tänään 1.4. kello 18. Hiilivalkean arvellaan syttyvän noin kello 19.30. Koska vierailevat saarnaajat ovat aiemmin aiheuttaneet pienimuotoisen tungoksen kirkossa, voi paikkansa eturivissä varmistaa hakemalla ilmaisen lipun Helsingin vapaa-ajattelijoiden toimistosta, Neljäs linja 1, valtion virastoissa noudatettavana katsomusneutraalina virka-aikana”.

 
Artikkelibanneri perussanoma