Yleinen: Viikon debatti pui armokuolemaa: eutanasia on arvokysymys monelta kantilta

One Way TV aloittaa sunnuntaina

 

Uudella kanavalla nähdään esimerkiksi terapeutti-kirjailija Salme Blomsterin Kahden kesken -ohjelmia. (ruutukaappaus)

Valtakunnanverkossa alkaa näkyä jo kolmas kristilliseksi miellettävä tv-kanava.

Aiemmin vain netissä toimineen kristillisen One Way TV -kanavan lähetykset antenniverkossa alkavat sunnuntaina 1.3. Kanavan peittoalue on 98 prosenttia Suomen antennitalouksista.

– Pyrimme tavoittamaan uusia ihmisiä erityisesti taajamien ulkopuolella, jossa nettiyhteydet voivat olla epävarmat. Myös netti-TV:mme jatkaa edelleen, One Way Missionin viestintävastaava Tuija Niskanen kertoo.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Uuden kanavan ohjelmisto on samantyylistä kuin netissä jo vuosia välitetty, esimerkiksi opetusta, keskusteluohjelmia ja tietoa One Way Missionin työstä. Ohjelmia lähetetään aluksi lauantai-iltaisin seitsemästä kahdeksaan ja sunnuntaisin iltaseitsemästä puoli yhdeksään.

Vuoden sopimus

Uuden antenniverkkokanavan perustamisen taustalla on se, että TV7 ilmoitti syksyllä puolittavansa One Way Missionin ohjelma-ajan kanavalla. Järjestö alkoi silloin miettiä vaihtoehtoja, ja yllättäen mahdollisuus omaan antennikanavaan avautui.

”One Way on aina ollut puolustamassa perinteistä klassista kristinuskoa ––, ja siinä meitä tarvitaan edelleen”, järjestö kirjoittaa tiedotteessaan.

Tuija Niskanen toteaa lahjoitusvaroin toimivan TV-kanavan resurssien olevan pienet. Kanavalle on tulossa esimerkiksi nuortenohjelmaa ja musiikkia – eikä mahdollisuutta myöskään muiden kuin One Wayn tuottamalle sisällölle ole suljettu pois.

– Aika näyttää, mitä tapahtuu. Aluksi meillä on kanavapaikan käytöstä vuoden sopimus.

One Way TV antenniverkon kanavapaikalla 30 su 1.3. alkaen. Netti-TV osoitteessa oneway.tv

 

Aiheet