David Wilkersonin työn jatkajat Suomen-vierailulle 

 

Carter Conlon uskoo, että myös nykyinen Times Square Churchin työ saa ystäviä Suomessa. (TSC)

Carter Conlon, Times Square Churchin nykyinen johtaja puhuu Agricolan kirkossa.

New Yorkissa sijaitsevan Times Square –seurakunnan nykyinen johtava pastori Carter Conlon saapuu Suomeen maaliskuussa.  

Pastori Conlon osallistuu yhdessä puolisonsa Teresan kanssa Helsingin Lähetysseurakunnan järjestämään Ole meille armollinen –tapahtumaan, joka pidetään Helsingin Agricolan kirkossa 12.-14. maaliskuuta. 

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

– Ole meille armollinen on tapahtuma, jonka tarkoitus on vahvistaa niitä, joiden sydämissä on kaipaus nähdä Jeesuksen nimen tulevan korotetuksi elämässämme, seurakunnissamme ja maassamme. Noihin sanoihin nivoutuu tunnustus omasta voimattomuudestamme, mutta luja usko Jumalan sydämen tahtoon vahvistaa niitä, jotka nöyrtyen kääntyvät hänen puoleensa, toteaa Lähetysseurakunnan pastori Jukka Kakriainen. 

Torstai 12. päivä on varattu seurakuntien vastuunkantajille ja vapaaehtoistyöntekijöille. Tilaisuuksia on kaksi: klo 13 ja klo 16. Osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. 

Perjantai-illan tilaisuus on avoin kaikille ja alkaa klo 18. Lauantaina on naisille suunnattu brunssi Agricolan kirkon kryptassa alkaen klo 11 ja vaatii myös ennakkoilmoittautumisen. 

Pastori Carter Conlon ja hänen vaimonsa Teresa tulevat Manhattanin Midtownin sykkeestä, Times Square-seurakunnasta New Yorkista. Seurakunnan perustajan David Wilkersonin työ tuli tunnetuksi laajasti ympäri maailmaa. Conlonit jatkavat Wilkersonin jalanjäljissä sanomallaan, jonka keskiössä on Jeesus Kristus, joka ei ole kaukana yhdestäkään meistä, onpa elämän tilanteemme minkälainen tahansa.