Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Nuorisomedia Fleim lopettaa

Nuorisomedia Fleim lopettaa toimintansa kuluvan vuoden päätteeksi. Vuonna 2006 perustettua Fleim-printtilehteä ja samannimistä verkkosivustoa on kustantanut Kotimaa Oy ja rahoittanut kirkkohallitus.

– Palvelu on nyt tullut elinkaarensa päähän ja on aika tehdä tilaa uudelle, kommentoi hankepäällikkö Hannu Majamäki kirkkohallituksesta asiasta uutisoineelle Kotimaa24-uutispalvelulle.

Fleim ilmestyi alunksi printtilehtenä neljä kertaa vuodessa. Sittemmin Fleim siirtyi nettiin kirkon rippikoulu- ja nuorisotyön verkkopalveluksi, joka tuotti kerran vuodessa ilmestyvän Ripariekstra -printtilehden.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

Fleimin sivut suljetaan 1.1.2014 alkaen.

Dei, aamuvirkut, artikkeliban 7.2.- (2/2)