Elämäntaito: Päivi Niemi: ”Hetken hyvä kannattaa maksimoida” Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomen viihteessä kristinusko näkyy useimmiten joko ahdistavana uskontona tai mitäänsanomattomana harrasteluna

Monessa Aasian maassa tehdään kristillisiä radio-ohjelmia perheiden tueksi

 
kambodžalainen perhe

Kambodžalainen Sim Sunin perhe kuuntelee kristillisen perheradio Krusa FM:n ohjelmia. Kuva: Eila Murphy.

Medialähetys Sanansaattajien joulukeräyksen tuotolla tuetaan kristillistä perheradiotyötä Aasiassa. Sansan tukemia perheradio-ohjelmia lähetetään Indonesiassa, Intiassa, Kazakstanissa, Kambodžassa, Kiinassa, Mongoliassa ja Thaimaassa.

Kristillisten perheradio-ohjelmien kautta moni aasialainen on saanut apua elämäänsä. Ohjelmat kertovat, kuinka voi elää hyvää ja toisia kunnioittavaa elämää. Samalla ne kylvävät evankeliumin siemenen.

– Pidän erityisesti naisten asioita ja parisuhdetta käsittelevistä ohjelmista. Kiitos, että välitätte ohjelmissa perheistämme, kirjoittaa mongolialaisen perheradio Wind FM:n kuuntelija.

SEKL Neliöb. 25.-31.3. MJa

Moni aasialainen on radion välityksellä löytänyt myös uskon Jeesukseen. Sansan yhteistyökumppaneita perheradiotyössä ovat FEBC (Far East Broadcasting Company), TWR (Trans World Radio) ja VOS (Voice of Salvation).

 
Sansa artikkeliban.12.2.- MJa