Medialähetyspäivät Vantaan Korsossa huipentuu tanssimessuun

 
Korson kirkko talvipäivänä.

Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään Vantaan Korsossa 25.–26.5.2019 teemalla Näkemisen arvoinen. Kuva: Annaleena Pakkanen.

Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään Vantaan Korsossa 25.–26. toukokuuta. Medialähetys Sanansaattajien (Sansa), Korson seurakunnan ja Vantaan ev.lut. seurakuntien yhteisen tapahtuman teemana on Näkemisen arvoinen.

Ulkomainen pääpuhuja on mongolialaisen perheradio Wind FM:n johtaja Batjargal Tuvshintsengel. Mukana on myös Kroatiasta käsin toimiva nuorten kansainvälinen tanssi- ja draamaryhmä M18.

Medialähetyspäivien ohjelmassa on mm. lähetysaiheisia tilaisuuksia ja raamattuopetusta sekä kanavat arabiankielisestä maahanmuuttajatyöstä, Toivoa naisille -työstä ja Mongolian perheradiotyöstä. Nuorille on video- ja tanssikanava sekä Instagram-kanava. Sunnuntain tanssimessussa saarnaa Helsingin piispa Teemu Laajasalo.

Pipliaseura Neliöb. 8.-14.4.

Medialähetyspäiviä edeltää missiologinen symposiumi, Unelma kolmannen vuosituhannen kristillisestä kirkosta. Mukana ovat muun muassa tuleva Espoon piispa Kaisamari Hintikka, Sansan toiminnanjohtaja Juha Auvinen, yliopistolehtori Henrietta Grönlund, hiippakuntasihteeri Jukka Jämsén, professori Veli-Matti Kärkkäinen, lähetysteologi Jukka Kääriäinen, Kirkon lähetystyön keskuksen johtaja Jaakko Rusama ja dosentti Aku Visala.

Lisätietoa

 
Sansa artikkeliban.12.2.- MJa