Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Markku Koivisto löysi hengellisen kodin Sleystä

 

Kuva: Silja-Kaisa Pöyliö.

Nokia Mission entinen johtaja Markku Koivisto kertoo Sanansaattaja-lehdessä löytäneensä kodin Suomen luterilaisesta evankeliumiyhdistyksesstä (Sley).

Koivisto käy Sleyn messussa Helsingin Pyhän Sydämen kappelilla. Hän on myös mukana rukouspiirissä, joka on toiminut vuoden verran Evankeliumiyhdistyksen uusissa tiloissa Helsingin Luther-kirkossa. Rukouspiirissä käy Sanansaattaja-lehden mukaan kymmenkunta ihmistä.

– Minua koskettaa se lämpö, jolla ihmiset ovat ottaneet minut vastaan. Se ei ole ollut itsestäänselvyys. Olen ollut hyvin tervetullut kotiin, Koivisto kiittelee.

KRS Krito 10.-23.6.

Helsingin Luther-kirkko siunataan uudelleen käyttöön helluntaina 15. toukokuuta. Fredrikinkadun ja Malminkadun kulmauksessa sijaitseva rakennus valmistui 1894 ja se vihittiin kirkoksi 1931. Sley myi kiinteistön vuonna 1989, minkä jälkeen rakennuksessa toimi muun muassa yökerhoja.

 
Artikkelibanneri perussanoma