Elämäntaito: Päivi Niemi: ”Hetken hyvä kannattaa maksimoida” Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomen viihteessä kristinusko näkyy useimmiten joko ahdistavana uskontona tai mitäänsanomattomana harrasteluna

Loistakoon valonne – Kylväjän kesäpäivät järjestetään Tampereella

 

– Mitä vahvemmin Kristus-valo elää minussa, sitä paremmin voin heijastaa hänen valoaan, lähetysjohtaja Jukka Kääriäinen muistuttaa. Kylväjän kesäpäivien teema Loistakoon valonne, rohkaisee kristittyjä loistamaan Jeesuksen valoa arjen keskellä. Kuva vuoden 2022 kesäpäiviltä Vierumäeltä. Kuvaaja Saija Tiilikainen.

Kesäkuun 10.–11. päivinä järjestettävässä tapahtumassa etsitään vastauksia, miten kristityt voisivat loistaa omilla paikoillaan paremmin.

Kylväjän kesäpäivät järjestetään Tampereella. Kesäkuun 10.–11. päivänä järjestettävän tapahtuman teemana on Loistakoon valonne.

– Maailma on monella tapaa rikki ja kuulemme havahduttavia uutisia eri puolilta. Kylväjän kesäpäivillä haluamme rohkaista jokaista kristittyä jakamaan Kristuksen valoa, eli totuutta, armoa ja rauhaa. Saamme pitää evankeliumin valoa rohkeasti esillä, sillä evankeliumi tuo toivon ja pelastuksen, kuvaa verkostokoordinaattori Marjo Hegli.

SEKL Neliöb. 25.-31.3. MJa

Tapahtuma haluttiin järjestää helposti saavutettavaksi ja Tampereelle johtaa hyvät kulkuyhteydet eri puolilta Suomea. Lauantain ohjelmaosuus järjestetään hotelli Rosendahlin tiloissa kauniilla Pyynikillä ja sunnuntain messu upeassa Kalevan kirkossa.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille lähetyksestä kiinnostuneille, seurakuntien työntekijöille ja työmme ystäville.
– Haluamme kutsua erityisesti Pirkanmaan asukkaita lähellä olevaan, innostavaan tapahtumaan. Ohjelmassa huomioimme eri ikäpolvet, aikuiset, nuoret aikuiset ja lapset, Marjo Hegli vinkkaa.

Hän nostaa lauantai-iltapäivän ohjelmasta paneelikeskustelun, jossa Eija-Riitta Korhola, Taneli Hassinen sekä Taneli Skyttä keskustelevat maailmantilanteesta ja kristityn vaikutusmahdollisuuksista julkisissa tehtävissä. Lisäksi he keskustelevat, miten kristittyjen vielä hyödyntämätön potentiaali loistaisi paremmin.

Myös nuorille aikuisille on oma ohjelmaosuus ja lauantai päättyy Maksettujen Viulujen konserttiin. Kylväjän kesäpäivät huipentuvat sunnuntaina arvokkaaseen juhlamessuun, jossa siunataan uudet ja uudelle työkaudelle lähtevät lähetystyöntekijät. Siunaamisen toimittaa Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo.

Kylväjän lähetysjohtaja Jukka Kääriäiselle sykähdyttävintä tapahtumassa on tavata lähetystyöntekijöitä ja työn tukijoita. Lauantain puheessaan hän tulee sanoittamaan, mihin suuntaan Kylväjä on menossa ja millaisiin asioihin meidän on hyvä keskittyä.

Kylväjän kesäpäivien teema, Loistakoon valonne, suuntaa missiologin ajatukset Kristukseen.

– Kun keskityn Kristuksen tuntemiseen, mitä enemmän tilaa raivaan evankeliumille omassa elämässäni, siitä luonnollisesti seuraa valon heijastus ja todistus. Mitä vahvemmin Kristus-valo elää minussa, sitä paremmin voin heijastaa hänen valoaan.

Tutustu ohjelmaan

Lue lisää:
Vuonna 2022 kesäpäiviä vietettiin Vierumäen urheiluopistolla

 
Kylvaja artikkelibanneri