Ihmisiä ja ilmiöitä: Venäjän hyökkäys karisti Timo Soinista EU-kriittisyyden: ”Ennen katsoin tahallaan sivuun, kun sopi agendaan vetää turpaan”

Lapsi kastettiin akvaariossa Helsingissä

Sea Life -merimaailmassa Linnanmäen kupeessa kastettiin viime viikonloppuna lapsi. Kasteen toimitti Helsingin luterilaisen seurakunnan pappi Arto Huhdanmäki.

Erikoiseen paikkaan oli päädytty perheen toivomuksesta, johon seurakunta suostui.

Huhdanmäki muistutti juhlassa muun muassa alkukirkon käyttämästä kristillisestä kalasymbolista, kertoo HS.fi.

Lapsen perhe kertoo halunneensa akvaarion kastepaikaksi sen vuoksi, että juhlapaikan isossa tilassa riittää paikalla olleille ystäväperheiden lapsille ihmeteltävää.

Sansa Neliöb 10.9.-9.10. MJa

Linnanmäen kupeessa sijaitsevaa merimaailmaa vuokrataan yksityistilaisuuksiin. Yleensä tiloissa juhlitaan syntymäpäiviä, joskus myös häitä. Kahden kuukauden ikäisen helsinkiläislapsen juhla on tähän asti ainoa tiloissa pidetty kastetilaisuus.