Lapset saavat uuden laulukirjan

 

Pikkukannel on uusi lasten evankelinen laulukirja. Se julkaistaan Virroilla Valtakunnallisessa Evankeliumijuhlassa viikko juhannuksen jälkeen, 1.-3.7.

 

Pikkukanteleessa on 168 laulua. Osa niistä on tuttuja ja rakastettuja lasten hengellisiä lauluja. Osa on myös aivan uusia, iloisia ja raikkaita lauluja, joissa on selkeä kristillinen sanoma. Onpa joukossa räppiäkin, kertoo Sley-Media Oy:n toimitusjohtaja ja Sanansaattajan päätoimittaja Hannu Kippo.

Perheniemi neliöb. 5.3.- MJa
  • On kulunut useita vuosikymmeniä siitä, kun edellinen lapsille suunnattu evankelinen laulukirja ilmestyi.
  • Pikkukannel nimi on helposti yhdistettävissä evankelisen liikkeen laulukirjaan, Siionin kanteleeseen, joka julkaistiin ensimmäisen kerran yksiäänisenä nuottipainoksena vuonna 1874, heti seuraavana vuonna siitä, kun Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys, Sley, perustettiin.

Ensimmäisen Siionin kanteleen kokosi Helsingin Nikolainkirkon (nykyinen Tuomiokirkko) kanttori Johan August Gottlieb Hymander, joka oli evankelisen liikkeen johtomiehiä.

Pikkukanteleen työryhmään ovat kuuluneet: Ville Auvinen, Veli-Matti Erkkilä, Matti Lahti, Minna-Leena Lahti, Kirsi Ryösö, Hilkka Toikka, Kullervo Puumala ja puheenjohtajana Saija Simanainen. Kirjan nuottikuvat ja taiton on tehnyt Risto Ranta-aho ja mustavalkoisen kuvituksen Pekka Rahkonen.

Sanansaattaja