Kuopion seurakuntien viestintäpäälliköksi 19 hakijaa

 

Kuopion seurakuntien viestintäpäällikön virkaa hakee yhteensä 19 henkilöä.

Viranhaku on saanut poikkeuksellista huomiota, kun viran edellinen haltija Lahja Pyykönen siirrettiin viestintäpäällikön paikalta toisiin tehtäviin. Siirron taustalla on sanottu olleen työntekijöiden esittämät irtisanomisvaatimukset sekä työsuojelutarkastuksessa ilmenneet epäkohdat.

Kuopion seurakuntien viestintäpäällikön virkaa haki määräaikaan menessä 19 henkilöä:

FM Katri Eskelinen, KM Minttu Harju, medianomi Elisa Hernetkoski, tradenomi Aki Hämäläinen, FM Panu Kantosalo, yhteiskuntatieteiden yo Kari Kinnunen, tradenomi Anne Nivukoski, tekstiilimuotoilija Heli Nuutinen, FM Riku Nöjd, TM Kaarina Oittinen, FM Anna-Liisa Pennanen, Master of Business Administration Suvi Pitkänen, YT Kirsi Pohjola, TM Ulla Remes, FM Aino-Maria Savolainen, TM, YM Minna Siikaniva, KM Minna Sutinen, FM Liisa Tanninen ja FM Minna-Maarit Uushaara.

Oikeus Sanaan_SEKLkesäkeräys1kk_vuosisop

Kuopion seurakuntien yhteisen kirkkoneuvoston on määrä valita uusi viestintäpäällikkö kokouksessaan 28.10. Kirkkoneuvosto täyttää viran hyväksymänsä uudistetun johtosäännön mukaisesti. Siinä viestintäpäällikön toimenkuvaa on laajennettu sähköisiin viestimiin, verkkoviestintään ja sosiaaliseen mediaan.

Viestintäpäällikkö työskentelee myös Kuopion seurakuntien Kirkko ja koti -lehden päätoimittajana. Tällä hetkellä vt. viestintäpäällikkönä ja lehden päätoimittajana toimii TM Ulla Remes.

Muun muassa Savon Sanomat ja Kotimaa24 ovat uutisoineet Kuopion viestintäyksikön tulehtuneesta ilmapiiristä. Työsuojeluviranomaiset totesivat tarkastuksessaan, että viestintäyksikössä oli ilmennyt epäasiallista kohtelua. Prosessin jälkipyykissä viestintäpäällikön virka avautui hakuun.

Kotimaa24:n uutinen Kuopion seurakuntayhtymän viestintäyksikön tilanteesta

 
Radio Dei Radiot_fi