Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Kolmantena adventtina koko kansan Kauneimmat Joululaulut -tapahtuma verkossa – ”Rakastan joululauluja”, sanoo solistina laulava Jepa Lambert

 

Jepa Lambert laulaa Antti Vuoren 11-henkisen orkesterin solistina. Kuva: Hannes Honkanen

Kolmantena adventtina 12.12. klo 18 on taas mahdollisuus tulla mukaan Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tapahtumaan Suomen Lähetysseuran YouTube-kanavalle.

Antti Vuoren 11-henkisen orkesterin solistina laulaa Jepa Lambert. Jo nuorena gospelin parissa musiikkiuransa aloittanut Lambert on tuttu muun muassa sellaisten TV-ohjelmien bändeistä kuten Elämäni biisi, The Voice of Finland ja Tanssii Tähtien kanssa.

”Rakastan joululauluja, ja joulufiilis alkaa ensimmäisestä joulukeikasta. Suomalaisista joululauluista suosikkini on En etsi valtaa loistoa. Siinä on joulun ydin, juhlallisuus ja rauha. Ulkomaisista lauluista suosikkini on My Grown Up Christmas List, jota muun muassa Natalie Cole on esittänyt. Siinäkin puhutaan rauhasta – sitä minä toivon kaikille.”

SRO neliöb. 10-16.6.

Mitä yleisöllä sitten on lupa odottaa 12.12. tilaisuudelta?

”Ei vain laulua ja musiikkia, vaan aitoa joulurauhan tunnelmaa”, Lambert lupaa.

Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tilaisuus taltioidaan Viikin kirkosta yhteistyössä Malmin seurakunnan kanssa. Orkesterin ja solistin lisäksi mukana tunnelmaa luomassa on tanssiryhmä Xaris Finland. Tilaisuuden juontavat pastorit Marita Toivonen ja Timo-Matti Haapiainen.

Useimpien laulujen sanat ovat näkyvissä lähetyksessä, jotta katsojien on helppo laulaa mukana kotioloissa. Lähetyksen tallenne on katsottavissa Lähetysseuran YouTube-kanavalla loppiaiseen 6.1.2022 asti.