Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Kansanlähetys käyttää palkintorahansa Etiopian kehitysyhteistyöhankkeeseen

 

Lähetysjohtajan sijainen Mika Tuovinen ja viestintäpäällikkö Anne Lepikko iloitsivat palkinnosta. KUVA: VUOKKO VÄNSKÄ

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys voitti vuoden 2010 vuosiraportillaan Avoin raportti -kilpailun suurten yhdistysten ja säätiöiden sarjan. Kansanlähetyksen lähetysjohtajan sijainen Mika Tuovinen on päättänyt, että palkintosumma käytetään Etiopian hiv-kehitysyhteistyöhankkeeseen.

Pienten sarjan paras oli Kaakonkulman Kulttuurimylly. Kilpailun järjesti muun muassa liikkeenjohdon konsultointia ja tilintarkastusta tarjoava PwC.

Kansanlähetyksen raporttia valintaraati piti hyvin jäsenneltynä ja seikkaperäisenä. Kansi oli sen mielestä kiinnostava ja kuvat hyviä.

Kirkkorekry neliöb. 29.4.-12.5.

Yhteensä 15 000 euron palkintosumma jaettiin voittajien kesken. Kansanlähetyksen lähetysjohtajan sijainen Mika Tuovinen on päättänyt, että palkinto käytetään hiv-kehitysyhteistyöhankkeeseen Etiopiassa.

Avoin raportti -kilpailu on tarkoitettu kolmannen sektorin toimijoille, jotka hankkivat varoja julkisin keräyksin tai käyttävät julkisia varoja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Kilpailu järjestettiin seitsemättä kertaa, ja siihen osallistui 53 yhdistystä ja säätiötä.

 
artikkelibanneri Uusi Tie