Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Kansanedustaja Antero Laukkanen USA:n kansalliselle rukousaamiaiselle jo 18. kerran

 

Kuva: Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Antero Laukkanen osallistuu 18. kerran Yhdysvaltain kongressin kansalliselle rukousaamiaiselle.  Puhujana tilaisuudessa on myös USA:n uusi presidentti Donald Trump.

–  Olen saanut kutsun tapahtumaan neljältä eri Yhdysvaltain presidentiltä vuosina 1998-2017. Olen aina kunnioittanut kutsua ja pyrkinyt osallistumaan tapahtumaan.

Rukousaamiaiselle torstaina 2.2.2017 osallistuu tänä vuonna noin 2800 ihmistä, joista kansainvälisiä kutsuvieraita on reilut 500, 140 maasta. Monet kutsutut ovat parlamentaarikkoja, ministereitä ja presidenttejä. Tapahtuma on kolmipäiväinen ja sisältää useita huipputason tapaamisia ja keskusteluita kristillisestä maailmankuvasta katsottuna.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

–   Tapahtuman keskeisintä antia on mahdollisuus verkostoitua maailmanlaajuisesti huippupoliitikkojen ja vaikuttajien kanssa. Täällä syntyy ystävyyksiä, jotka kestävät koko elämän ajan. On vahinko, ettei Suomessa ymmärretä ja olla kiinnostuneita tämänkaltaisista tapahtumista, harmittelee Laukkanen.

Tapahtumaan osallistuu Laukkasen ohella ulkoministeri Timo Soini puolisonsa kanssa ja kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps).

Laukkanen on vastaavan Suomessa järjestettävän tapahtuman järjestäjänä toimivan Suomen Kansallinen Rukousaamiainen ry:n puheenjohtaja. Suomessa tapahtuma järjestetään torstaina 16.3.2017. Sinne osallistuu kansainvälisiä vieraita useasta maasta.